≫ 

Nadrealne scene u Londonu: Murinjo dizao defanzivca sa WC šolje tokom meča da se vrati na teren

Dajera je baš priteralo

  • 0
žoze murinjo Foto: twitter/EIemten

Fudbaleri Totenhema plasirali su se u narednu rundu Liga Kupa Engleske posle penal ruleta sa Čelsijem, pošto su ekipe remizirale (1:1) u regularnom delu meča, uz pogodak Pevaca za egal u 83. minutu.

Ipak, ništa tako nije obeležilo meč kao potez Žozea Murinja u 77. minutu, kada je otišao u toalet da požuri svog defanzivca Erika Dajera koga je priteralo malo pre toga, pa je morao da vrši veliku nuždu.

Kamere su zabeležile taj trenutak, Murinjo je brzim korakom otišao ka toaletu posle jedne šanse Čelsija na 0:1, shvatio je da mu je tim ranjiv bez Dajera, pa ga je doslovce digao sa WC šolje i poterao da se vrati na teren.

Nedugo kasnije Totenhem je izjednačio, a onda u penal seriji savladao Plavce za prolaz dalje.

Dajer je posle meča otkrio da je Portugalac bio ljut što se zadržao u toaletu dok su mu saigrači klecali pred napadima Čelsija.

- Murinjo nije bio srećan, ali ništa nisam mogao da uradim. Zov prirode je bio jači. Čuo sam da je Čelsi imao šansu, ali je srećom nije iskoristio - rekao je Dajer posle meča.

Nije mu naravno Murinjo zamerio, zapravo je imao samo reči hvale za svog igrača.

- Morao je da ide, nije imao izbora. Morao je. To je normalna stvar kad dehidrira čovek. Znao sam da mora da ide, ali sam morao i da ga požurim. To što se desilo Eriku nije normalno. Ima posebne pohvale od mene. Imao je dve utakmice u 48 sati, a toliko toga mu je zabranjeno - poručio je Portugalac.

 
 
 
View this post on Instagram
The real M.O.MA post shared by Eric Dier (@ericdier15) on

Real nije dobro počeo novu sezonu, ima dosta problema, ali večeras (21.30) protiv Valjadolida ne bi smeo da ima problema. Kvota na keca je 1,30, a na kombinazziju 1&3+ 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Valjadolid

Istorijska šansa za PAOK i Krasnodar večeras (21.00) u Solunu. Ni jedni ni drugi nikad nisu igrali u Ligi šampiona, motiv je ogroman, a Rusi imaju prednos od 2:1 iz prvog meča. Kvota na PAOK je 2,20, iks je 3,40, a dvojka 3,30. Prolaz PAOK-a nosi kvotu 2,45, a Krasnodara 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PAOK - Krasnodar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA