≫ 

Inđija iznenada ostala bez trenera: Otišao Bratislav Živković

Nova trenerska rokada u Superligi

  • 1
Bratislav Živković

Foto: MN Press

Bratislav Živković više nije trener Inđije. Posle nedeljnog poraza od Vojvodine nekadašnji trener omladinaca Crvene zvezde odlučio je da podnese neopozivu ostavku, što je i saopštio na treningu koji je održan u utorak ujutru, objavio je Sportski žurnal.

Taj potez iznenadio je sve u klubu. Predsednik Inđije Dragan Pilipović ističe da mu je žao što se doskorašnji strateg odlučio na tako radikalan potez.

- Zaista sam iznenađen Živkovićevom odlukom. Otišao je trener sa kojim smo imali sjajnu saradnju. Reč je o šefu struke sa zavidnim kvalitetima, izlišno je trošiti reči o tome kolika je ljudska veličina. Sada smo u nezavidnoj situaciji i ekspresno ćemo pronaći rešenje. Do utakmice sa Radom biće poznato ime novog trenera - rekao je Pilipović za Žurnal.

Bratislav Živković je kormilo Inđije preuzeo početkom jula, zapravo na dan kad se ekspedicija zeleno-belih otisnula put Zlatibora na ključnu fazu priprema.

Njegov učinak u Sremu sveo se na tri pobede i šest poraza. Nema sumnje da su zeleno-beli u rubrici bodovi mogli da inkasiraju još jednu „trojku“ i najrealnije bi bilo da su je osvojili na svojoj teritoriji protiv Voždovca.

Čelni ljudi Inđije su već u utorak startovali sa pregovorima oko angažmana novog šefa struke. Kako stvari trenutno stoje, potencijalna rešenja su Milan Milanović, Milija Žižić i Aleksandar Rogić.

Video: Bravura Filipovića na crti: Golman TSC-a panterski zaustavio penal fudbalera Spartaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA