≫ 

Transferi: Rikardo Gomeš napustio Al Šaržu, slobodan i Kleo, Vest Hem u poteri za Milenkovićem

Hvala što ste pratili dešavanja sa transfer pijace na Telegraf sportu

  • 9
Rikardo Gomeš

Foto: Marko Jovanović

Najvažnije vesti za sredu 30. septembar:

 

* Tončev me je zvao nekoliko puta, lako smo se dogovorili: Bivši igrač Zvezde i Partizana u Radničkom

* Partizan želi reprezentativca Mađarske Filipa Holendera

* Željko Brkić se vratio u Vojvodinu posle devet godina

* Brazilac Kleo je slobodan igrač

* Ros Barkli prešao iz Čelsija u Aston Vilu

* Sead Kolašinac prelazi iz Arsenala u Leverkuzen

* Marko Petković potpisao za TSC

* Brazilac Kleo, bivši igrač Zvezde i Partizana, raskinuo je saradnju sa kineskim Kvingdaom

* Fulam ponudio 45 miliona funti za Milana Škrinijara

* Borusija odbila 100 miliona evra za Sanča

* Bajern želi Tomu Lemara iz Atletiko Madrida

* Vest Hem ponudio 25 miliona evra za Nikolu Milenkovića

Uživo:

 

23.00 KRAJ! To je sve za sredu 30. septembar, pratite nas i prvog dana oktobra na istom ovom mestu.

22.56 - Vulverhempton je produžio ugovor sa Konorom Koudijem, kapitenom ekipe do 2025. godine. On je bio odličan u protekle dve sezone kod Nunja Espirito Santa, a pre pet je došao iz Hadersfilda.


22.37 - Bajern Minhen zadržava Davida Alabu. Hansi Flik ga je označio kao jednog od ključnih igrača i tu je stavljena tačka na status Austrijanca u klubu. Bajern je u međuvremenu osvojio još jedan trofej pobedom nad Borusijom iz Dortmunda, tako da je Flik nastavio da ređa trofeje.

22.03 - Direktor Lacija Igli Tare kaže da taj klub više neće kupovati igrače u ovom prelaznom roku. Rimljani su završili sve što su hteli dolaskom Andreasa Pereire iz Mančester junajteda. Tare kaže da je tim bolji nego prošle sezone, da je jači i da ima više "dubine" na klupi.

21.40 - Bajern Minhen je zainteresovan za Andreja Kramarića? Hrvat se preporučio golovima upravo protiv bavarskog giganta i prekinuo je njegov niz nepobedivosti koji je trajao od decembra. Bild javlja da bi visina transfera mogla da iznosi čak do 40 miliona evra.

Rikardo Gomeš

Foto: Marko Jovanovic

21.19 - Rikardo Gomeš, nekadašnji centarfor Partizana i miljenik Grobara ima novi klub. Posle odlaska iz Al Šarže, Gomeš je otišao u Erzurum Bujukšehir, šestoplasirani tim u Turskoj. Da podsetimo, Gomeš je iz Partizana otišao leta 2019, za tri miliona evra.

20.50 - Mančester junajted je otvorio pregovore za dovođenje Osmana Dembelea! Đavoli će teško do Džejdona Sanča, Borusija je odbila 100 miliona za njega, pa se Junajted okrenuo Francuzu. Doduše, Dembele je planiran za pozajmicu, tim pre što nije u planu Ronalda Kumana.

 

 

 

20.29 - Bolonja nije uspela da dovede Vladislava Suprijahu iz Dinamo Kijeva. Ovaj igrač je u utorak uveče bio važan deo ekipe u pobedi nad Gentom u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona, pa je Dinamo odbio poslednju ponudu kluba Siniše Mihajlovića. Bolonja ima vremena do petog oktobra da popravi ponudu, ali je pitanje hoće li ga Dinamo uopšte prodavati sada ili će sačekati da se rasplete grupa Lige šampiona da bi dobila više para.

20.05 - Štoper Lacija Valas otišao je u tursku Malatiju. Dvadeset petogodišnji štoper je došao u Lacio za osam miliona evra 2016. godine, a u karijeri je do sada igrao za Bragu, Kruzeiro, Monako. Malatija mu je dala ugovor do 2022. godine.

19.50 - Sotona u Nici. Ajodedži Sotona je novi igrač francuskog kluba u koji je došao iz Mančester junajteda. Sedamnaestogodišnji krilni igrač iz Irske se Đavolima priključio jula 2019. godine i prošle sezone je za njihov tim do 18 godina dao pet golova uz dve asistencije na 20 nastupa.

 

 

19.33 - Lukas Paketa je zvanično Lionov za 20 miliona evra! Brazilsko-portugalski ofanzivni vezista je dobio ugovor na pet godina i Milan je na njemu izgubio 18,5 miliona evra jer ga je za toliko više, januara 2019. platio Flamengu.

 

 

19.01 - Krilo Lukas Da Kunja ide u Nicu iz Rena za milion evra, objavili su klubovi. Devetnaestogodišnji Francuz je odmah prosleđen na pozajmicu u Lozanu, do kraja sledeće sezone.

18.43 - Andreas Pereira bi trebalo da prođe lekarske preglede u sredu. On je došao u Italiju i dolazi u Lacio iz Mančester junajteda na pozajmicu. Rimljani imaju opciju da ga otkupe za 27 miliona evra.

18.15 - Eldor Šomurodov, Uzbekistanac iz Rostova je na meti Đenove. Italijanski klub namerava da ga plati do devet miliona evra zajedno s bonusima, a Rostovu pripada i 15 odsto od naredne prodaje.

17.55 - Petar Đuričković, bivši ofanzivni vezni Partizana našao je novi klub posle odlaska iz Ksantija i Grčke. On se vratio u niški Radnički gde je igrao od 2014. do 2016. godine pre odlaska u Partizan. Đuričković je tokom karijere nastupao i za Crvenu zvezdu početkom druge decenije ovog veka.

 

 
 
 
View this post on Instagram

Fudbalski klub Radnički danas je doveo ozbiljno i zvučno pojačanje. Ugovor sa niškim timom potpisao je Petar Đuričković (29). Iskusni vezista je dobro poznato lice na Čairu, pošto je ponikao u Radničkom, a boje kluba iz Niša branio je od 2014. do 2016. godine. Za to vreme je upisao 69 nastupa, postigao pet golova i profilisao se kao jedan od najboljih igrača sredine terena u Superligi. -Posle nekoliko razgovora sa prvim čovekom Radničkog Ivicom Tončevom, prepoznao sam visoke ambicije za naredni period i kada mi je predočio plan razvoja kluba, brzo smo se dogovorili. Nadam se na obostrano zadovoljstvo. Drago mi je što sam se vratio u klub u kojem sam ponikao. Radnički je moj klub, Niš je moj grad, tako da sam na moje veliko zadovoljstvo danas potpisao ugovor na stadionu Čair. Imao sam nekoliko ozbiljnih ponuda i dva meseca unazad sam vagao i razmišljao gde da nastavim karijeru, ali nakon poziva Ivice Tončeva lako sam doneo odluku- rekao je Đuričković odmah po potpisivanju ugovora. Ovaj fudbaler je u svom prvom mandatu u Radničkom bio veliki ljubimac niške publike. Iz Radničkog je prešao u Partizan, sa kojim je bio prvak Srbije, a potom je sa puno uspeha igrao za grčki Ksanti. Osim pomenutih timova, bio je još član Sopota, Radničkog iz Kragujevca i Crvene zvezde. -Taj podatak da me je volela publika ovde je još jedan motiv za mene. Volim ovaj klub i drago mi je što ću ga ponovo predstavljati i imati priliku da još nekoliko godina donosim radost našim navijačima. Klub je sada na visokom nivou što se tiče ogranizacije i smatram da ovde mogu da podignem kvalitet, a i da sam napredujem kao fudbaler. Sakupio sam puno iskustva u prethodnih nekoliko godina i mogu da pomognem timu da ostvari svoje ciljeve. Pratio sam utakmice Radničkog ove sezone. Upoznat sam sa sistemom, pričao sam sa trenerom Radoslavom Batakom, poznajem i dosta saigrača i mislim da neću imati nikakvih problema oko adaptacije i da ću se brzo uklopiti u ekipu- završio je Đuričković.A post shared by FK Radnički Niš (@fkradnickinis) on

 

 

17.28 - Kevin Princ Boateng je stigao u Moncu. Nekadašnja zvezda Milana, Totenhema i Barselone je došao u italijanski klub na godinu dana i ima opciju da produži ugovor na još godinu dana.

 

 

 

17.15 - Evo i obećane vesti: Partizan želi Filipa Holendera, reprezentativca Mađarske.

17.00 - Gotovo! Lukas Paketa je novi fudbaler Liona. Brazilac je uspešno prošao lekarske preglede i biće predstavljen oko 18.30 časova.

 

 

16.50 - Uzbudljivo je i na transfer pijaci u Srbiji ove srede, a uskoro očekujemo i jednu ekskluzivu iz Humske od našeg novinara Zorana Ivkovića. Parizan dovodi pojačanje iz inostranstva, a vi budite uz Telegraf Sport i Transfere UŽIVO da saznate prvi o kome se radi.

16.42 - Brojni engleski mediji javljaju da Mančester junajted nikako ne odustaje od Džejdona Sanča i da će pokušati svim silma da ga dovede do isteka prelaznog roka 5. oktobra.

16.25 - Njukasl je spreman da pošalje ponudu za štopera Juventusa Danijelea Ruganija, nakon što nije uspeo da se dogovori sa Sampdorijom oko Omara Kolija.

 

 

16.00 - Marselj i Arsenal pregovaraju oko Genduzija ovog popodneva, ali ne mogu da se sporazumeju jer "Tobdžije" žele prodaju dok Olimpik zagovara pozajmicu s pravom otkupa.

 

 

15.44 - Verder iz Bremena je poslao ultimatum Ajaksu da do četvrtka u ponoć treba da završi transfer Dejvija Klasena za 12 miliona evra u Amsterdam. Zeleni moraju da prodaju jednog od najboljih igrača kako bi preživeli krizu u vreme korone.

15.25 - Zvanično! Ofanzivni fudbaler RB Lajpciga Ademola Lukman preselio se na pozajmicu u Fulam.

 

 

15.00 - Zvanično! Danski golman Frederik Renou prešao je iz Ajntrahta u Šalke na pozajmicu.

 

 

14.45 - Prelazni rok u Partizanu: Šta je realno, gde je borba za transfer, ko je "džoker"?

14.30 - Zvanično! Defanzivni vezista Žan Ed Olu (26) prešao je iz Monaka u Strazbur na pozajmicu.

 

 

14.20 - Zvanično! Željko Brkić se vratio u Vojvodinu posle devet godina. Iskusni golman (34) je uzeo broj 17.

 

 

14.00 - Nije samo Bajern zainteresovan za Tomu Lemara. Pored šampiona Evrope i RB Lajpcig pokazuje injteresovanje za krilnog napadača Atletika.

 

 

13.40 - Totenhem želi Lukasa Alarija kao zamenu za Harija Kejna. Argentinski centarfor je višak u Leverkuzenu posle dolaska Patrika Šika, ali Rudi Feler odbija da ga proda. Za sada.

 

 

13.15 - Zvanično! Škotski napadač Kalum Paterson (25) prešao je iz Kardifa u Šefild Venzdej. 

 

 

13.05 - Miljenik navijača Partizana Brazilac Kleo (35) sporazumno je raskinuo saradnju sa kineskim prvoligašem Kvingdaom. Kleo, ipak, ostaje upamćen kao junak kluba kojeg je uveo u najjači rang prvi put u istoriji. U dve sezone u klubu odigrao je 39 utakmica i postigao 25 golova.

 

 

12.45 - Lids je kompletirao transfer Mikela Kizansa iz Bajerna, ali nije završio prelazni rok. Na Elandu se nadaju još krilnom napadaču - Dan Džejms (Mančester junajted) ili Tod Kantvel (Norič), kao i novom golmanu - Angus Gan (Sautempton).

 

 

12.15 - Torino ne odustaje od Joakima Anderesena. Iako je Lion odbio poslednju ponudu za štopera i insistira na 25 miliona evra, Bikovi pokušavaju da spuste cenu.

 

 

11.48 - Olimpik iz Marselja traži novog vezistu, a izbor je Mateo Genduzi iz Arsenala na koga trener londonskog tima Mikael Arteta više ne računa ozbiljno, piše francuski "Footmercato".

11.35 - Zvanično! Ros Barkli je novi fudbaler Aston Vile nakon što je stigao na pozajmicu iz Čelsija.

 

 

11.30 - Mančester Siti hoće da pusti Erika Garsiju u Barselonu, ali samo za novac (30 miliona evra). Zato su Građani odbili ideju da uzmu 10 miliona i vezistu Rafinju Alkantaru pride. Samo keš.

 

 

11.25 - Krilni fudbaler Alehandro Berenger napustiće Torino i pojačati Atletik Bilbao za 12 miliona evra. 

 

 

11.12 - Levi bek Arsenala Sead Kolašinac preseliće se u Bajer Leverkuzen za 11 miliona evra.

 

 

11.06 - Zvanično! Iskusni austrijski napadač Gido Burgštaler napustio je Šalke i prešao u Sankt Pauli.

 

 

10.55 - Zvanično! Finski napadač Joel Pojanpalo prešao je iz Bajer Leverkuzena u Union Belrin na pozajmicu do kraja sezone.

 

 

10.45 - Zvanično! Marko Petković je novi fudbaler TSC-a. Stigao je kao slobodan igrač posle raskida ugovora sa portugalskom Tondelom.

 

 
 
 
View this post on Instagram

Veliko pojačanje za kraj prelaznog roka! Marko Petković (1992) je odbrambeni igrač, igra na poziciji desnog beka, ali može da pokrije i poziciju štopera. Marko u TSC stiže kao slobodan igrač i potpisuje ugovor na 2 godine. Dobrodošao u TSC porodicu! ⚽️👏 Egy nagy erősítés az átigazolási idény végére! Petković Marko (1992) védő játékos, elsősorban jobb bekk poszton játszik, de belső védőnek is bevethető. Marko szabad játékosként érkezik a TSC-be és 2 évre ír alá klubunkhoz. Isten hozott a TSC családban! ⚽️💪#fktsc #fktsc1913 #fkbackatopola #superliga #superligasrbije #lltsuperliga #linglongtiresuperliga #fudbalskisavezsrbije #fss #magyarlabdarúgószövetség #mlsz #backatopola #topolya #srpskifudbal #domacifudbal #transfernews #transferi #atigazolasok #markopetkovic #welcome #dobrodosao #istenhozott #fktscfamily #growingstrong #navijajzatsc #szurkoljatscnekA post shared by FK TSC Bačka Topola (@fktsc) on

 

10.25 - Fulam želi da obori klupski rekord dovođenjem defanzivca Milana Škrinijara iz Intera. Slovak pregovara već nekoliko dana s Totenhemom, koji odbija da plati obeštećenje koje je italijanski klub postavio, što želi da iskoristi klub sa Krejven kotidža koji je ponudio 45 miliona funti.

10.15 - Osman Dembele ne želi da napusti Barselonu i preseli se na pozajmicu na Old Traford.

 

 

10.07 - Odbijeno! Borusija iz Dortmunda je odbacila u utorak uveče 100 miliona evra tešku ponudu Mančester junajteda za Džejdona Sanča. "Milioneri" traže 120 miliona, a Junajted bi mogao da se okrene jeftinijoj opciji Ejnsliju Mejtlend Najlsu iz Arsenala.

 

 

10.00 - Mikel Kizans (21), mladi vezista Bajerna, trebalo bi ove srede da doputuje u Lids na lekarske preglede i potpisivanje ugovora se premijerligašem. Bavarcima ide obeštećenje od 20 miliona evra, a imaće i pravo preče kupovine što znači da znaju koliki potencijal ima Francuz.

 

 

09.44 - Bajern iz Minhena nastavlja sa praksom pozajmljivanja skupocenih fudbalera. Posle Hamesa Rodrigeza, Felipea Kutinja i Ivana Perišića, Bavarci žele da pozajme i Tomu Lemara, krilnog napadača koji se nije proslavio u Atletiku iz Madrida.

 

 

09.30 - Jutro otvaramo informacijom Đanluke Di Marcija da je Vest Hem ponudio Fiorentini 25 miliona evra za Nikolu Milenkovića. "Čekićari" traže novog štopera, a posle odluka Barnlija da ne pusti Džejmsa Tarkovskog za 30 milionas funti okrenuli su se nešto jeftinijem reprezentativcu Srbije. Iako su postojali navodi o interesovanju Vest Hema za Nikolu Maksimovića, provereni Di Marcio piše o dovođenju njegovog reprezentativnog kolege u London.

 

 

Superkup Nemačke igra se večeras (20.30) u Minhenu između Bajerna i Dortmunda, dve ekipe koje su za vikend doživele poraze u Bundesligi. Šampion Nemačke i Evrope je, naravno, favorit - kec je 1,50, dvojka čak 6,00, a GG3+ 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Dortmund.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🧚‍♀️

    30. septembar 2020 | 14:14

    Vratite nam Klea! I sa 35 godina je duplo bolji igrac od Sadika !

  • Neko...

    30. septembar 2020 | 14:23

    Prodajte Sadika i dovedite Clea jer on i u 35. godini ce dati vise golova nego onaj ofinger Sadik... Jos ce pored Clea neko nase dete nauciti nesto, od ovoga sadasnjeg nema sanse...

  • 5 PAVELIĆEVIH NDH NOGOMETAŠA USTAŠA CRNOKOŠULJAŠA VEČNA BRUKA I SRAMOTA vaša

    30. septembar 2020 | 17:24

    BOLJE DA KUPITE 7-8 SUDIJA DA NE ISPADNETE IZ LIGE SEKTAŠI FRANJOVI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA