TSC doveo zvučno pojačanje, bivšeg beka Zvezde i moskovskog Spartaka

Petković stigao u Bačku Topolu

  • 8
marko petković Foto: MN Press

Desni bek Marko Petković novi je igrač superligaša TSC-a, u koji je stigao kao slobodan agent, a potpisao je saradnju na dve godine.

- Marko Petković (1992) je odbrambeni igrač, igra na poziciji desnog beka, ali može da pokrije i poziciju štopera. Marko u TSC stiže kao slobodan igrač i potpisuje ugovor na 2 godine. Dobrodošao u TSC porodicu! - poručili su iz TSC-a svom novom članu.

Petković je u karijeir igrao za OFK Beograd, četiri sezone bio je u Zvezdi odakle je prešao u moskovski Spartak gde se zadržao dve godine. Poslednji klub mu je bila portugalska Tondela.

 
 
 
View this post on Instagram
Veliko pojačanje za kraj prelaznog roka! Marko Petković (1992) je odbrambeni igrač, igra na poziciji desnog beka, ali može da pokrije i poziciju štopera. Marko u TSC stiže kao slobodan igrač i potpisuje ugovor na 2 godine. Dobrodošao u TSC porodicu! ⚽️👏 Egy nagy erősítés az átigazolási idény végére! Petković Marko (1992) védő játékos, elsősorban jobb bekk poszton játszik, de belső védőnek is bevethető. Marko szabad játékosként érkezik a TSC-be és 2 évre ír alá klubunkhoz. Isten hozott a TSC családban! ⚽️💪#fktsc #fktsc1913 #fkbackatopola #superliga #superligasrbije #lltsuperliga #linglongtiresuperliga #fudbalskisavezsrbije #fss #magyarlabdarúgószövetség #mlsz #backatopola #topolya #srpskifudbal #domacifudbal #transfernews #transferi #atigazolasok #markopetkovic #welcome #dobrodosao #istenhozott #fktscfamily #growingstrong #navijajzatsc #szurkoljatscnekA post shared by FK TSC Bačka Topola (@fktsc) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mija

    30. septembar 2020 | 12:44

    Ozbiljna " kanta" od beka. Menadžerski igrač.

  • JaJuan Johnson

    30. septembar 2020 | 12:00

    Bolje da igramo bez beka nego on da igra

  • Stefan

    30. septembar 2020 | 13:13

    Kasno Marko u Tsc stize, zato su igrala ona dva panja iz odbrane sto dobise crvene kartone u prvom i drugom kolu. Imali su sansu protiv desetkovane steaue, nece vise takvu sansu imati srpski fudbal.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA