≫ 

Milojevićeva odbrana naivno kapitulirala: Al Ahli ispao iz azijske Lige šampiona

Zaštitni znak srpskog trenera u ovom meču nije mogao doći do izražaja

  • 2
Foto: Printscreen Twitter

Tim Vladana Milojevića eliminisan je u četvrtfinalu azijske Lige šampiona nakon što je Al-Nasr iz Rijada bio bolji i sa 2:0 se plasirao dalje.

Zakazala je odbrana Milojevićevih igrača, jer je utisak da je olako primljen prvi gol koji je u 13. minutu dao Argentinac Piti.

Veću zaslugu za njega ima Kalid Al Ganam koji je i pored petorice igrača uspeo da uposli Pitija, a ovaj da prođe kroz odbranu i lagano savlada Mohameda Al Ovaisa, golmana Al-Ahlija, za 1:0.

Tim iz Rijada je prednost duplirao u 55. minutu, u akciji u kojoj je asistent bio Sultan Abdulah Al Ganam, a strelac Abdulfatah Asiri.

Abdulbasit Hindi, igrač Al-Ahlija je posle centaršuta Al Ganama promašio loptu uklizavanjem, dok je Asiri lepom fintom prevario štopera Motaza Havsavija i onda opet izašao sam ispred golmana Milojevićevog tima.

Opet je napad Al-Nasra bio neumoljiv, realizacija bez greške, pa je ovaj tim potvrdio da je bolji, iako je Al-Ahli više imao loptu u nogama, ali uz manje šuteva na gol (15:6).

U međusobnim okršajima sa Al-Nasrom Al-Ahli nije uspeo da pobedi skoro dve godine, a Milojević je u prošlom susretu sa istim rivalom remizirao 2:2.

Video: Stanković zadovoljan pobedom u Lučanima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA