≫ 

Konačno, Španci hvale Jovića, tvrde da je odigrao najbolju utakmicu za Real

Bravo za Luku

  • 10
luka jović Foto: Tanjug/Ap

Konačno, Luka Jović počinje da "liči na sebe" u dresu Real Madrida, što primećuju i španski mediji.

Srpski napadač bio je starter drugu utakmicu zaredom, to mu se dešava prvi put još od januara, Real je savladao Valjadolid 1:0, a iako nije postigao gol, čak je i zamenjen, Jović je ostavio odličan utisak - najbolji od kada je u Realu, tvrde Španci.

Konkretno, madridska "Marka", poslovično kritična premo našem fudbaleru, ovog puta je pohvalila njegovo izdanje koje jedino nije krunisano golom.

- Odigrao je drugi meč zaredom što mu se nije desilo od januara. Dobio je novu šansu da uveća golgeterski saldo koji je trenutno na brojci od dva gola, i da pokaže da zaslužuje da igra u Realu. Prvi put je odigrao zrelo i autoritativno. Imao je veliku šansu, bio je sam pred golom, ali ga je prebacio. Imao je još jednu šansu, i to je promašio pošto je šutirao pored gola. Istina, nije imao i sreće u trećoj situaciji, golman Roberto mu je odlično odbranio udarac. Iznenađujuća promena u igri Joivića u njegovoj najboljoj utakmici za Real - piše u osvrtu Jovićeve igre "Marka".

Jovića je u drugom poluvremenu zamenio Vinisijus, što se ispostavilo kao pun pogodak Zidana, pošto je gol Brazilca rešio utakmicu.

Video: Jović snimio video iz karantina: Ne dovodite bližnje u opasnost, vidimo se uskoro napolju

Uprkos brojnim problemima u klubu i timu Barselona je otvorila novu sezonu ubedljivom pobedom nad Viljarealom (4:0). Večeras (21.30) je čeka malo teži posao pošto gostuje Selti, a kvota na dvojku je 1,55, dok je kombinazzija 2&3+ 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Selta - Barselona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lj

    1. oktobar 2020 | 09:37

    Franjevci za Hazara Nista ne kazete a Jovic juce ubedljivo najbolji

  • CC

    1. oktobar 2020 | 10:25

    Stvarnoje bio od boljih ali zahvaljujući spanskim novinama koje su pisale o tome kako ga saigrači bojkotuju pa je na ovom meču dobijao lopte a i odlično se kretao. Ako dobije i narednu utakmicu šansu i od trenera i od saigrača mislim da će početi sa golovima

  • Vlada

    1. oktobar 2020 | 09:01

    Prosek od fudbalera. Za njega je neki manji klub a ne Real.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA