≫ 

Transferi: Nemački velikan i 2 premijerligaša hoće Marka Grujića, Partizan odbio 5 miliona za Sadika

Hvala vam što ste pratili sa nama dešavanja na transfer pijaci

  • 12
marko grujić

Foto: twitter/LFC_Vines

Najvažnije transfer vesti za 1. oktobar:

 

*Borusija iz Menhengladbaha, Vest Hem i Sautempton hoće Marka Grujića

*Partizan odbio ponudu Viljareala za Sadika

*Aleksandar Kovačević, zvani Aca Tenk, novi je igrač Radničkog iz Niša

*Junajted i Barselona postigli dogovor oko Dembelea

*Filip Holender je i zvanično pojačao Partizan

*Jens Peter Hauge je novi fudbaler Milana

*Juventus želi Federika Kijezu

Uživo:

 

22.00 - Marko Grujić je ovog četvrtka odigrao još jedan meč u Liga kupu za Liverpul, a pored Borusije iz Menhengladbaha, i premijerligaši Sautempton i Vest Hem pokazuju interesovanje za njega i pokušaće da ga dovedu do kraja prelaznog roka.

 

21.30 - Zvanično! Mohamed Fares je novi fudbaler Lacija. Stigao je iz SPAL-a za 8 miliona evra. 

 

21.15 - Otkriveno je i zašto je propao transfer talentovanog Mikela Kizansa iz Bajerna u Lids. Francuz je pao na lekarskim pregledima.

 

20.55 - Pari Sen Žermen želi da preotme Arsenalu Husema Auara i u tu svrhu je predsednik Al Kelaifi već razgovarao sa predsednikom Liona Žan Mišelom Olom, objavio je L'Ekip. 

20.18 - Gotovo! Borha Majoral se seli iz Reala u Romu na pozajmicu s pravom otkupa.

 

19.55 - U petak ćemo saznati i konačnu sudbinu Krisa Smolinga i transfera u Romu o kome se pregovara. Danas su obavljeni pozitivni razgovori...

 

19.45 - Propalo! Transfer Mikela Kizansa iz Bajerna u Lids je navodno otkazan jer klubovi nisu mogli da se dogovore oko obeštećenja. Ovu informaciju potvrđuju Skaj u Engleskoj i u Nemačkoj, a zanimljivo da se predsednik Bajerna Rumenige u sredu oprostio od Francuza i poželeo mu sreću u novom klubu...

 

19.30 - Gotovo! Španski napadač Toni Martinez (23) prelazi iz Familikaa u Porto za 3,5 miliona evra.

 

19.22 - Zvanično! Jedan od najvećih nemačkih talenata Mesindžer Ridl Baku prešao je iz Majnca u Volfzburg za 10 miliona evra.

 

19.11 - Vezista Mančester junajteda Andras Pereira stigao je u Rim na lekarske preglede i potpisivanje ugovora sa Lacijom. Rimljani će za njegov dolazak platiti blizu 30 miliona evra.

 

18.50 - Sautempton pokušava na sve načine da se oslobodi Gvida Karilja, pa je stupio u pregovore sa španskim Elčeom kako bi ga se otarasio, makar ga pustili i za džabe.

 

18.35 - Fiorentina je ponudila River Plati 12 miliona evra za štopera Huana Martineza Kvartu.

 

18.22 - Liverpul je dobio ponude za nekoliko fudbalera na koje Jirgen Klop ne računa, a među njima je i Marko Grujić. Borusija iz Menhengladbaha, koja igra Ligu šampiona, želi da vrati vezistu posle dve dobre sezone na pozajmici u Herti, dok "Crveni" očekuju da za Grujića, Rijana Brustera i Harija Vilsona dobiju 50 milina funti.

 

18.00 - Jedna vest iz rubrike "Gde su, šta rade?" Miloš Bosančić ima novi klub i to kakav...

17.45 - Bild javlja da je Bajern u odmaklim pregovorima sa Čelsijem oko Kaluma Hadson Odoija. Nije tajna da u Minhenu dugo već jure ovog odličnog krilnog fudbalera.

 

17.30 - Gotovo! Adrijen Silva je faktički novi fudbaler Sampdorije. U poslednjim satima klubovi su se sporazumeli, a istovremeno mladi vezista Ronaldo Vijera prelazi iz Đenove u Veronu.

 

17.19 - Fulam je u odmaklim pregovorima sa Sampdorijom oko dovođenja štopera Omara Kolija za 12 miliona evra.

 

16.50 - Lukas Toreira je sve bliži Atletiku iz Madrida. Očekuje se da u narednim satima "Jorgandžije" kompletiraju dovođenje urugvajskog reprezentativca.

 

16.33 - Odbijeno! Dele Ali ostaje u Totenhemu jer su "Pevci" odbacili ponudu o pozajmici od strane Pari Sen Žermena, javlja Gardijan.

16.15 - Ajntraht iz Frankfurta je blizu dovođenja ofanzivnog pojačanja. Radi se o napadaču Napolija Aminu Junesu, povremenom reprezentativcu Nemačke koji stiže na pozajmicu.

 

15.30 - Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Vojvodine Dejan Meleg trebalo bi da nastavi karijeru u Borcu iz Banjaluke. On je slobodan igrač nakon raskida saradnje sa beogradskim crveno-belima.

Dejan Meleg

Foto: MN Press

15.06 - Britanski "Dejli Star" tvrdi da Arsenal i dalje čeka ponude za Mesuta Ozila, te da nijedna nije stigla do sada na njihovu adresu.

14.56 - Partizan je odbio ponudu Viljareala za Umara Sadika! Prema saznanjima Telegrafa, Španci su nudili pet miliona evra, dok crno-beli traže više. Opširnije OVDE.

14.42 - Aleksandar Kovačević, svojevremeno igrač Crvene zvezde, novo je pojačanje Radničkog iz Niša! Kovačević igra na poziciji zadnjeg veznog a svojevremeno je, dok je branio boje Zvezde, imao nadimak "Aca Tenk."

- Kada sam dobio poziv Radničkog, nisam mnogo razmišljao da se posle pet godina u inostranstvu vratim u srpski fudbal. Odmah sam prihvatio ponudu. Imam dosta prijatelja u Nišu, tu je Petar Đuričković, s kojim sam igrao u Ksantiju, znam Kojića i Kasalicu - rekao je Kojić.

14.35 - Senegalski napadač Papis Sise novi je igrač Fenerbahčea, potpisao je ugovor na jednu plus još jednu godinu.

 

14.20 - Fabricio Romano javlja da su Junajted i Barselona postigli dogovor oko Usmana Dembelea i da će Francuz doći na Old Traford na pozajmicu. Naravno, uz opciju otkupa ugovora za 55 miliona narednog leta.

14.09 - Holanđanin Seržinjo Dest, 19-godišnji holandski desni bek kročio je na travu "Kamp Nou" stadiona, gde je predstavljen kao novo pojačanje Barselone. Kuman ga je doveo iz Ajaksa koji će zaraditi 21 milion, plus 5 u bonusima, od prodaje Desta.

 

14.05 - Ono što je Telegraf u sredu najavio, ostvarilo se dan kasnije - Filip Holender je novi igrač Partizana koji je sa njegovim klubom Luganom dogovorio pozajmicu. Više o ovom transferu počitajte OVDE.

13.09 - Pojačao se i Ajaks. Novi član "Kopljanika" je desni bek Šon Klajber (26) koji je stigao iz Utrehta.

 

12.22 - Italijanski novinar Fabricio Romano prenosi da francuski Ren želi levog beka Intera Dalberta, posao bi mogao da bdue završen do kraja dana, pa bi u tom slučaju "neroazuri" krenuli u napad na Markosa Alonsa iz Čelsija. 

 

11.35 - Totenhem je u pregovorima sa Benfikom za potpis 25-godišnjeg napadača Karlosa Vinisijusa, srelca 24 gola u prethodnoj sezoni. Pevci u njemu vide "bekap" opciju za Harija Kejna. Plan je da Vinisijus ođe na pozajmicu u London, a onda da ga engleski klub otkupio po ceni od 45 miliona evra.

11.10 - Ostajemo na "Čizmi" gde je san ostvario Norvežanin Jens Peter Hauge (20), momak koji je nedavno velikom Milanu dao golčinu u meču kvalifikacija za Ligu Evrope, a već danas je potpisao ugovor sa "rosonerima". Kakav neverovatan dan za ovog mladića.

 

10.35 - Još jedna vest sa Apenina: Lacio je prodao Brazilca Valasa (26) Malatiji, potvrdila su oba kluba ovaj transfer. Valas je prethodne sezone igrao na pozajmici u Bragi, u Laciju je od 2016. godine, a za "nebeskoplave" je odigrao 67 utakmica i psotigao va gola.

10.33 - Juventus je "zagrizao" za Federika Kijezu, koji je predmet odmaklih pregovora šampiona Italije i Fiorentine. Pojedini mediji čak pišu da se posao privodi kraju. Navodno su dva kluba postigla dogovor o pozajmici, Juve će za napadača platiti 10-12 miliona evra, a onda u četiri rate celokupan iznos od 50 miliona. Juve je uz novac nudio Violi jednog od dvojice svojih igrača, De Šilja i Ruganija, ali iz Firence u tom slučaju žele samo Demirela, međutim on nije na prdaju.

10.24 - Poljski napadač Arkadijuš Milik mogao bi da ponese etiketu tragičara prelaznog roka, jer su mu, kako stvari stoje, propale sve opcije da napusti Napoli. Njegov "već viđen" prelazak u Romu se izjalovio, jer nije prošao lekarske preglede, u međuvremenu se Totenhem pojavio kao opcija za Poljaka, međutim Murinjov izbor je Karlos Vinisijus iz Benfike. "Pevci" ga prvo žele kao pozajmicu, a potom će razmotriti otkup od 35 miliona funti.

Pre samo tri dana Liverpul je savladao Arsenal u Premijer ligi sa 3:1, a večeras (20.45) ga ponovo dočekuje u Liga kupu Engleske. Kvota na keca je 2,05, iks je 3,50, a dvojka 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Arsenal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 5

    1. oktobar 2020 | 15:39

    HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA , PRODALI BI ga ZA 500 EURA DA MOGU…FRANJEVCI SMEŠNIJI ste OD VICA

  • Sirogoj

    1. oktobar 2020 | 16:02

    Pametno.. Čekaju ih teška gostovanja u Surdulici i Novom Pazaru.

  • Dada

    1. oktobar 2020 | 15:19

    Odbili milion dinara ono grcaju u dugovima a kao odbili nesto😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA