Poznato ko sudi Zvezdi i Partizanu u 10. kolu, dvojica najboljih srpskih sudija preležali koronu

Đurđević i Ristić dobili negativne testove i vraćaju se na terene SL

  • 1
Danilo Grujić, Dalibor Đurđević, Milovan Ristić Foto: Privatna arhiva

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije delegirala je arbitre za 10. kolo Superlige Srbije koja će odmah posle odigravanja utakmica "utonuti u san"  na dve nedelje zbog reprezentativne pauze!

Ono što svakako najivše privlači pažnju jeste to ko će deliti pravdu na mečevima Crvene zvezde i Partizana, međutim, vest dana je svakako da su dvojica najboljih srpskih mahača u istoriji - Dalibor Đurđević i Milovan Ristić - pobedili koronu i vraćaju se na teren.

Podsetimo, oni su sredinom septembra trbali da sude na meču Javor - Vojvodina, ali su predelegirani zbog toga što im je u Saudijskoj Arabiji otkriven pozitivan nalaz. Inače, Đurđević i Ristić godinama unazad uživaju veliko poverenje čelnika Saveza u Arabiji koji ih angažuju za mečeve tamošnjeg šampionata. Pogotovo i zbog činjenice da su licencirane VAR sudije.

Njih dvojica će u subotu biti pomoćnici Đorđu Maksimoviću na meču između Mačve i Voždovca koji se igra od 16 časova.

Što se tiče utakmice između Crvene zvezde i Napretka (nedelja 18 časova) glavni sudija biće Srđan Jovanović sa pomoćnicima Urošem Stojkovićem i Milanom Mihajlovićem. Milan Ilić deliće pravdu na meču Metalac - Partizan koji je na programu u subotu od 18 časova, a njegovi pomoćnici biće Svetozar Živin i Goran Beljin.

Petar Piper će biti na centru u Novom Pazaru gde istoimeni klub dočekuje Vojvodinu, dok će derbi između Spartaka i Čukaričkog (subota 16 časova) voditi Bojan Nikolić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NSCZ

    1. oktobar 2020 | 18:27

    Nas ne zanima ko nam sudi mi damo po utakmici 4-6 golova! To ove druge zanima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA