≫ 

Mladi napadač Partizana doživeo prelom nosa: Najverovatnije propušta i derbi

Fudbaleru na VMA “na živo” vratili kost, pa na sreću ne mora na operaciju

  • 1
Nikola Štulić

Foto: FK Partizan

Mladi napadač Partizana, Nikola Štulić, moraće silom prilika na pauzu, jer je na današnjem treningu prvog tima crno-belih doživeo prelom nosne kosti, saznaje Telegraf.

Fudbaler je odmah zbrinut, ali je jasno da neće biti u konkurenciji za predstojeći meč sa Metalcem u Gornjem Milanovcu, a pitanje je da li će uspeti da se oporavi do večitog derbija, koji se igra 17. oktobra.

Do povrede je došlo tako što je Štulić izvukao deblji kraj posle jednog duela, posle čega je odmah napustio trening i u pratnji medicinskih službenika Partizana zaputio se ka Vojno-medicinskoj akademiji na Banjici, gde mu je, posle snimanja, konstatovan prelom nosnice.

Ne sreću, Štulić ne mora na operaciju, koja je iziskivala znatno dužu pauzu (zahvat se čeka i po dva meseca), jer je insistirao da mu se kost vrati “na živo”, posle čega je stavljen gips i tamponi u obe nosne duplje.

Prema prvim procenama mladi igrač će mirovati osam do deset dana, posle čega će početi da trenira, a kompletan oporavak će trajati od dve do tri sedmice, koliko inače ne sme da ima bilo kakav kontakt sa saigračima na treningu, dok prelom potpuno ne zaraste.

Video: Stanojević o duelu protiv Bačke: Umorili su se igrači, razumem ih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA