≫ 

Magija Kataija na delu za 1:0! Aleksandar se prošetao kroz odbranu Ararata, pa u padu zatresao mrežu

Ofanzivni fudbaler Zvezde je imao i malo sreće, ali i mnogo veštine

  • 11

Aleksandar Katai je definitivno opravdao nadimak "Magiko" u završnici prvog poluvremena utakmice plej-ofa za Ligu Evrope sa jermenskim Araratom.

Nakon što je Katai promašio izglednu šansu sa pet, šest metara posle centaršuta Bena u 31. minutu, sreća mu se vratila u 45. minutu kada je Zvezda povela sa 1:0.

Solo akcija, majstorska finta pored dvojice igrača jermenskog tima, prošao je Katai i ušao u zonu šuta, gde se isprečio i treći igrač Ararata, izblokirao ga, ali se onda od noge Kataija lopta odbila u mrežu.

Izabranici Dejana Stankovića su bili bolji tokom prvog poluvremena, osim Kataija, odličnu šansu je propustio i Mirko Ivanić kada mu je golman odbranio, te je pogodak Zvezdine "desetke" došao samo kao nagrada.

Zvezda u Nikoziji igra plej-of za Ligu Evrope sa Araratom, pošto je u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona eliminisana od kiparske Omonije na penale.

Meč je prvobitno trebalo da se igra u Jermeniji, ali je u toj zemlji ratno stanje zbog situacije u vezi sa regijom Nagorno-Karabah i sukoba Jermenije sa Azerbejdžanom.

Video: Katai sa pet metara propustio šansu za 1:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko

    1. oktobar 2020 | 20:59

    Magija protiv ovih rekreativaca, pa ljudi ovo je sramota. Komentator na rts vrisnu kao da su dali gol Barseloni u 96. minutu za 1:0

  • Uros

    1. oktobar 2020 | 21:28

    Kakva magija, covek ga napucao, odbila se lopta od aleksandra velikog... Uzas od igre, uzas od nase zvezde

  • Aca

    1. oktobar 2020 | 21:16

    Gle grobara ahhaha igraj te protiv Indjije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA