Šokantna izjava: Ronaldo voli mlade muškarce, upoznao sam ga sa Irinom za 100.000

Tako tvrdi vlasnik jedne VIP agencije za spajanje ljudi

  • 5
Kristijano Ronaldo i Irina Šajk Foto: Guliver/ Martin Rose/Bongarts/Getty Images

Rus Pjotr Listerman, poznati vlasnik jedne VIP agencije za spajanje parova, dao je nedavno intervju kojim je šokirao svetsku javnost izjavama o Kristijanu Ronaldu!

Naime, Listerman je za "gordonua.com" govorio u ljubavnom životu koji je Portugalac imao dok je bio u vezi sa Irinom Šajk, a tom prilikom je rekao da je sve to bila farsa.

- Ja sam upoznao Ronalda i Irinu. Trebalo mu je pokriće, jer voli mlade muškarce. Odnos njih dvoje je bio uzajamno koristan. Irini je trebala popularnost i to je dobila uz njega, dok Ronaldo nije želeo da razočara svoje pristalice - rekao je Listerman i dodao:

- Između Ronalda i Irine nije bilo odnosa. Čak i ako jeste, to je bilo slučajno. U osnovi, njih dvoje su ighrali uloge. S druge strane, ja sam dobio 100.000 dolara kao naknadu zbog toga što sam ih povezao.

Listerman je, inače, rođen u Kijevu 1957. godine. Studirao je na Građevinskom fakultetu, a tokom studija prodavao je žvake, farmerke i poloče. Kasnije je radio i kao instruktor skijanja i bavio se raznim komercijalnim aktivnostima.

Od 2000. godine vlasnik je agencije za spajanje parova čiji klijenti su veliki biznismeni. Inače, ruski mediji ga zovu makro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Di

    1. oktobar 2020 | 20:55

    Sta je tu sokantno? Pa on je klasicni gay..

  • Kika

    1. oktobar 2020 | 20:52

    Ja mu verujem

  • baba smilja iz darosave

    1. oktobar 2020 | 21:15

    deda trazi publicitet i reklamu za firmu kao i sve starlete koje su ga optuzivale za silovanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA