≫ 

Penal u 95. minutu odveo Zvezdu u drugi šešir pred žreb za grupe Lige Evrope!

Liberec omogućio crveno-belima izvanrednu startnu poziciju

  • 19
FK Crvena zvezda

Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

Osim što je eliminisala Ararat na Kipru i izborila plasman u grupnu fazu Lige Evrope, Crvena zvezda će sutrašnji žreb u 13 časova dočekati u drugom šeširu.

Davno je bilo kada su crveno-beli jedan žreb dočekivali, a da nisu autsajderi, ali dobra izdanja u Evropi prethodnih sezona i jak klupski koeficijent, plus kiks kiparskog APOEL-a u Češkoj, omogućili su joj dobar start.

Crveno-beli treba da zahvale i fudbalerima Libereca na pomoći jer su ove večeri savladali kiparskog predstavnika sa 1:0 i tako gurnuli crveno-bele iz trećeg u drugi šešir.

Strelac pogotka odluke bio je vezista domaćih Kamso Mara sa bele tačke u petom minutu nadoknade, a nakon igranja rukom u šesnaestercu fudbalera APOEL-a Geraldesa posle kornera.

Što se tiče ostalih mečeva, ovog "ranog" programa u Ligi Evrope, nije bilo većih iznenađenja. Dinamo je u Zagrebu savladao Floru iz Talina sa 3:1, kao i Kluž koji je istim rezultatom pobedio šampiona Finske KuPS u Rumuniji.

I belgijski Šarlroa je završio svoju kratku evropsku epizodu. Nakon što su eliminisali Partizan u prethodnoj rundi, crno-beli su poraženi od poljskog Leha sa 2:1 na svom terenu. Imali su igrači Šarlroa i penal koji je promašio Rezei na 0:2, kao i igrača više od 77. minuta, ali su Česi odoleli i izborili plasman u Ligu Evrope.

Probleme nije imao ni PSV iz Ajndhovena koji je kao gost pobedio Rozenborg sa 2:0 i prošao u sledeću rundu, a uspešna je bila i španska Granada koja je savladala Malme u Švedskoj sa 3:1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bećar

    1. oktobar 2020 | 21:04

    Zvezda je gromada.

  • SrbskiBek

    1. oktobar 2020 | 21:20

    4.god..za redom u evropi !!! 4.god..za redom u blatu !!!!??? I tako to ....ide....neko place !!! .neko se raduje..!!! neko "uci decu da vole klub" Neko "uci decu" da "citaju saopstenja" ..

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    1. oktobar 2020 | 21:18

    У ком шеширу је пртзн?😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA