Degenek indirektno prozvao Partizan posle plasmana u LE: Spominjao "negativne priče iz komšiluka"

Štoper Crvene zvezde Miloš Degenek "bocnuo" je i ekipu Partizana posle velike pobede crveno-belih nad Araratom u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope

  • 19
FK Crvena zvezda

Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

Degenek kaže da njegova ekipa ne treba da se osvrće na "negativne priče iz komšiluka" iako nije direktno spomenuo najvećeg rivala.

Zvezda je pobedila Ararat u Nikoziji sa 2:1, golovima Aleksandra Kataija i Dijega Falćinelija, dok je jedini pogodak za Jermene postigao Mailson Lima.

- Super, ostvarili smo ciljeve koje smo postavili na početku priprema. Neki momci četvrti put, ja treći put u Evropi sa ekipom. Mislim da niko to nije mogao da zamisli pre pet godina. Sve ostalo je da idemo pozitivno napred, ne treba da se obaziremo na negativne priče koje dolaze iz komšiluka - rekao je Degenek za RTS.

Australijski internacionalac dodaje da bi, uprkos ispadanju Zvezde od Omonije u kvalifikacijama za Ligu šampiona - i ovakav ishod svi potpisali pre tri, četiri meseca.

- Mislim, za mene lično jeste. Igrati Evropu je velika čast, da nam je neko ponudio, pristali bismo. Velike klubove ćemo dovoditi kod nas da igraju i nadam se da će biti i publike, pa da usrećimo naše navijače - istakao je Degenek.

Žreb za grupnu fazu Lige Evrope je u petak od 13 časova, prenos je na Areni sport, a Zvezda ga čeka kao ekipa iz drugog šešira.

Video: Falćineli duplirao prednost u 60. minutu, Zvezda na korak od Lige Evrope

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дрвар цз

    1. oktobar 2020 | 21:48

    Е Милоше сад ће профа да пише жалбу И то Директно у Лозану

  • Nusknvp

    1. oktobar 2020 | 21:51

    Imas ti opasne traume od komsiluka, ni jedan derbi nisi dobio, Sadik te izlomio pa eto i kad nesto "slavis" ti ne mozes bez komsije.

  • NSCZ

    1. oktobar 2020 | 22:24

    Sta je pogresio?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA