≫ 

Đorđe Ivanović se pretvorio u gol-mašinu: Srbin spasao Olimpiju u derbiju, prvi je strelac lige!

Bivši igrač Partizana se preoporodio od dolaska u Sloveniju

  • 7
Đorđe Ivanović Foto: Marko Jovanovic

Maribor i Olimpija odigrali su nerešeno u derebiju slovenačkog šampionata, bilo je 1:1 na "Ljudskom vrtu", a gol za bod gostima delo je doskorašnjeg napadača Partizana Đorđa Ivanovića.

Ivanović igra u neverovatnoj formi, razgoropadio se od dolaska u tabor Olimpije, a ovo mu je bio četvrti gol u prethodne tri utakmice, ukupno na svom kontu ima četiri pogotka i prvi je strelac lige.

Bravo za Đorđa, koji je u 75. minutu iskoristio pas saigrača, iskusno se zagradio i odbio start igrača Maribora, a onda vrhunski preciznim udarcem po zemlji matirao golmana Mariborčana.

Tako je ivanović poništio vođstvo tima Maura Kamoranezija, koje je doneo Mešanović u 30. minutu.

Najviše zahvaljujući srpskom napadaču Olimpija polako ide ka gornjem delu tabele, trenutno je četvrta sa devet bodova, četiri iza lidera Mure.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mr.No

    4. oktobar 2020 | 23:24

    U Partizanu je bio predmet sprdanja od strane saigrača, verovatno da mu prija nova sredina.Prostodušan momak .Ima potencijala za napredak ali kao sto sam i rekao u zdravoj sredini.Samo napred!

  • Giu

    4. oktobar 2020 | 23:16

    Bravo djole zasluženo

  • Igor Obrenovac

    5. oktobar 2020 | 08:27

    U Partizanu nije znao ništa, ili bolje reći pokazao je malo toga. Gledao sam ga na zagrevanju u Kruševcu, čovek tri puta zaredom prebacivao južnu tribinu stadiona, smejanje. A te priče nije mogao zbog Sadika i Sume su smešne jer on je krilo, Sadik centarfor, a Suma igra iza napadača. Uglavnom veliki je Partizanovac i želim mu svu sreću u karijeri.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA