≫ 

Ronaldo i Ramos se dve godine nisu videli ni čuli zbog Luke Modrića?

Barem tako tvrde španski mediji

  • 2
Kristijano Ronaldo, Serhio Ramos Foto: Guliver/Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Kristijano Ronaldo i Serhio Ramos su devet godina bili saigrači u madridskom Realu i njihova zajednička misija se završila onog trenutka kada je Portugalac 2018. odlučio da pređe u Juventus.

Iako taj prelazak nije bio glavni razlog, pomenuti igrači su upravo tog leta 2018. godine navodno prestali da budu u dobrim odnosima i da se od tada nisu ni videli ni čuli.

Sve do srede uveče, kada je Portugalija dočekala Španiju u okviru prijateljskog meča (0:0) u kom Ronaldo i Ramos ni u jednom trenutku nisu bili zajedno na terenu. Napadač Juventusa je igrao do 72. minuta, dok je Ramos ušao devet minuta kasnije u igru.

A "Marka" kao razlog njihove navodne svađe navodi Luku Modrića, odnosno tvrde da je Ronaldo okrenuo leđa Hrvatu 2018. godine kada je ovaj dobio Zlatnu loptu. Ramosu je to zasmetalo, kao i nekolicini ostalih igrača tada.

"Marka" napominje i da je Ronaldo bio na poslednjem El Klasiku koji je Real dobio sa 2:0 golovima Vinisijusa Žuniora i Marijana Dijaza, ali da je nekoliko minuta pre kraja napustio ložu i da nije silazio u svlačionicu da se pozdravi sa bivšim saigračima.

>>> Bosna i Hercegovina u Zenici od 20.45 dočekuje Severnu Irsku i, ako pobedi, ide u finale baraža za plasman na Evropsko prvenstvo. Kvota na keca je 1,87, iks je 3,40, a dvojka 4,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bosna i Hercegovina - Severna Irska.

Video: Ronaldo od devojke za rodjendan dobio poklon od najmanje 100.000 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bokibk1

    8. oktobar 2020 | 08:36

    Napominjem da je vrhunski igrac,ali jos veci kompleksas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA