≫ 

Veljko je menadžer meseca u Čempionšipu: Pljušte hvalospevi Engleza, "dao je Redingu svež identitet"

Još jedna lepa vest za srpski fudbal, dan posle pobede Srbije nad Norveškom u polufinalu baraža kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021

  • 1
Veljko Paunović Foto: MN Press

Srpski trener Veljko Paunović proglašen je za menadžera meseca septembra u engleskom Čempionšipu, dok je Bred Džonson iz Blekburna bio najbolji igrač u septembru.

Paunović je preuzeo Reding pred početak sezone i odmah počeo da pravi dobre rezultate jer je dospeo do drugog mesta druge po snazi engleske lige.

Iako je još rano jer su odigrana samo četiri kola, treba napomenuti da drugo mesto vodi direktno u Premijer ligu naredne sezone.

Paunovićev tim je u četiri meča ostvario isto toliko pobeda i jedino ga gol razlika 7:1 smešta iza Bristol Sitija koji je postigao gol više i primio gol više 8:2.

Reding je na startu ove sezone pobeđivao Derbi, Barnsli, Kardif i Votford, a jedini poraz doživeo je u Kupu od Lutona 1:0.

- Apsolutna je čast primiti ovu nagradu i privilegovan sam što je uzimam u ime igrača, mog stručnog štaba i navijača i svih onih koji su celim srcem podržali nas od trenutka kada sam postavljen za menadžera. Ovo je za celu porodicu Redinga - rekao je Paunović.

Sa zvaničnog sajta Čempionšipa poručuju da je nagrada zaslužena zahvaljujući borbenom stilu igre i stavu igrača kojim su i osvajali bodove.

- Kao što sam rekao i kada sam stigao u ovu zemlju, ovaj klub i igrači koji igraju za njega su na prvom mestu. Ja sam tu da radim za njih. Moram da zahvalim vlasnicima na resursima i na odličnom radnom okruženju u kom radimo svakog dana - dodao je Paunović.

Don Gudman, komentator i analitičar Skaj Sporta za Čempionšip tvrdi da je "Reding posle nekoliko razočaravajućih sezona konačno pronašao novi, svež identitet pod Paunovićem i navijači se nadaju da će se taj trend nastaviti".

Video: Ekskluzivno: Slavlje Kokeze i fudbalera Srbije u Oslu posle trijumfa nad Norveškom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA