≫ 

Klopu pisao utučeni 11-godišnji dečak, odgovor koji mu je Nemac poslao će vas rasplakati

Trener Liverpula još jednom pokazao koliki je šmeker

  • 0
Jirgen Klop Foto: AP/Tanjug

Trener Liverpula Jirgen Klop još jednom je demonstrirao klasu i oduševio javnost sjajnim gestom.

Nemcu je pisao 11-godišnji dečak Luis Balf, inače veliki navijač "Crvenih" koji se požalio, u ručno napisanom pismu, oko promene škole.

Klop mu je kao veliki šmeker lično odgovorio pismom koje je Liveprul poslao u njegovo ime.

- Zdravo, Luise. Mogu li da počnem tako što ću ti odati jednu tajnu? Nervozan sam. Da budem skroz iskren, bio bih zabrinut da nije tako jer kada se to desi, dajem sebi priliku da tu energiju pretvorim u nešto pozitivno. Znam da to može da bude čudno dečaku tvojih godina, da se menadžer Liverpula može osećati kao ti, ali veruj, ja se osećam.

- Iz tvog pisma je jasno da si vrlo promišljena osoba koja voli, i kada imaš takve osobine, teško je izbeći nervozu. Pitaš me šta radim kada se moji igrači tako osećaju. Odgovor je jednostavan - podsećam ih koliko su mi važni i koliko verujem u njih. Ne sumnjam da će to biti potpuno isto u slučaju tebe i tvoje porodice.

Klop je jedan deo pisma posvetio i objašnjavanju kako je prebrodio loša vremena iz svoje sportske karijere.

- Ne moraš da brineš hoće li se dogoditi loše stvari. Kao što znaš, izgubio sam neka finala i to nije dobar osećaj, ali uz pomoć prodice i prijatelja išao sam napred. Na kraju sam uživao u posebnim trenucima. Da sam se fokusirao samo na negativne stvari, to ne bi bilo moguće.

- Budi pozitivan prema sebi i raduj se lepim trenucima koji će doći. I ne zaboravi da si deo Liverpulove porodice. To znači da postoje milioni i milioni poput tebe koji žele da budeš još srećniji. Tvoja podrška puno znači meni i svima u klubu pa se nadam da će ovo pismo biti dokaz da i mi tebe podržavamo - završio je Jirgen Klop uz poruku Luisu da "nikada neće ići sam".

Video: Luda je za Junajtedom, dres nosi i u krevetu: Ona je najatraktivija navijačica iz Norveške

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA