≫ 

Ronaldo u "letećem karantinu" stigao u Torino: Iznajmio avion hitne pomoći da bi igrao protiv Mesija

Sve je učinio Portugalac da skrati sebi karantin

  • 0
Kristijano Ronaldo, Avion, hitna pomoć Printskrin: Twitter.com/@ZonaFUT1

Kristijano Ronaldo krenuo je danas put Torina iz Lisabona kako bi izbegao da bude u karantinu 14 dana, koliko je preporučeno u Portugaliji i da bi mogao da bude u samoizolaciji u Italiji, gde je taj period skraćen na 10 dana.

Ronaldo se za ovo odlučio kako bi skratio vreme potrebno za izolaciju i kako bi mogao da radi novi test, koji bi, ukoliko bude negativan, omogućio Portugalcu da igra meč Lige šampiona protiv Barselone.

To je meč koji čitav svet čeka s nestrpljenjem, jer bi ponovo jedan protiv drugog igrali Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi, dva najveća fudbalera današnjice.

Svestan je i Portugalac kakav bi to fudbalski i marketinški spektakl bio i ne želi da ga propusti.

Kako bi ispoštovao sve mere zaštite i prevencije nakon kršenja karantina, zbog kojeg će platiti kaznu od 1.400 evra, Ronaldo je iznajmio i privatni avion hitne pomoći kako bi otputovao u Torino.

Meč između Juventusa i Barselone na programu je 28. oktobra i Ronaldo ima dovoljno vremena da do tada prođe obavezni karantin od 10 dana u Torinu i da se nada da će njegov naredni test biti negativan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA