≫ 

Valensija je "brod ludaka": Fudbaler isprozivao predsednika, trener bi da ide posle pet mečeva

Džefri Kondogbija rekao što mu "leži na srcu" prvom čoveku kluba Anilu Murtiju

  • 0
FK Valensija - FK Barselona Foto: Tanjug/AP

Fudbalski klub Valensija prolazi kroz turbulentan period, i tako je već neko vreme, nikako slavni kluba da se konsoliduje, a u tome mu ne pomaže mnogo ni vlasnik, Anil Murti, singapurski biznismen.

On je već navukao na sebe gnev navijača, sreća njegova da su tribine zaključane, međutim nezadovoljni su i igrači koji se ne libe da mu to kažu, da to svi vide.

Na taj korak se odvažio vezni fudbaler ekipe Džefri Kondogbija, isprozivao je predsednika na svom instagramu, poljuljao mu ionako diskutabilan autoritet.

Kondogbija je napisao da je "Mutri uništio ambiciozan projekat i optužio ga da je izigrao i trenera Havija Grasiju i njega".  Na kraju mu se ironično zahvalio.

Nezadovoljan je i trener Valensije, pomenuti Grasija, koji je krajem jula dobio dvogodišnji ugovor, a već nakon pet utakmica nove sezone najavljuje odlazak.

dzefri kondogbia Foto: instagram/kondogbia

Grasija je ljut na upravu što mu, uprkos obećanjima, nije obezbedila pojačanja kao zamenu za najbolje igrače koji su prodati da bi klub preživeo.

Blizu odlaska bio je i Kondogbija, spekulisalo se o transferu u Atletiko, ali je upravo Mutri stopirao taj posao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA