Najveći maler prelaznog roka: Propao mu transfer zbog 21 sekunde!

Poljak baš nije imao sreće poslednjeg dana prelaznog roka...

  • 0
Kamil Grosicki Foto: Guliver/Catherine Ivill/Getty Images

Poslednjeg dana prelaznog roka u Engleskoj drugoligaš Notingem Forest je pokušao da dovede Kamila Grosickog iz Vest Bromvič Albiona, ali je transfer propao za manje od pola minuta!

Iskusni Poljak (32) je mesecima želeo da napusti "Hautorns" bez obzira što je učestvovao u promociji u Premijer ligu gde ima zagarantovano mesto samo na klupi za rezerve bez konstantne minutaže.

U susret Evropskom prvenstvu koje je odloženo za sledeće leto Grosicki je želeo da ode negde gde će igrati, a razmatrao je ponude grčkog Olimpijakosa i Notingem Foresta koji imaju istog gazdu - Evangeliosa Marinakisa. Kako je međunarodni prelazni rok zavrešn još 5. oktobra mogao je da pređe samo u Notingem, ali je posao propao.

Grosicki se dogvorio sa "Šumarima" za otprilike istu zaradu koliku je imao i u redovima VBA, ali su se pregovori odužili pa je došlo do komplikacija. Poljak je potpisao ugovor u petak u 17.59 časova po našem vremenu, nekoliko sekundi pre isteka roka, ali registracioni sistem FA Engleske nije potvrdio transfer.

Papiri su navodno zakasnili 21 sekundu, ali iz Notingema su uložili žalbu i nadaju se da bi mogli naknadno da registruju Grosickog.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA