≫ 

Senzacija u Madridu! Real poražen od autsajdera, Zidan uzalud uveo Jovića da ga spasava

Kadiz slavio u prestonici 1:0, pobedi doprineo i bivši fudbaler Rada, Partizana i Vojvodine Filip Malbašić

  • 15
fudbaleri kadiza Foto: Tanjug/Ap

Veliku pobedu nose fudbaleri Kadiza iz Madrida, istorijsku, protiv velikog Reala, slavili su 1:0 i doneli nove brige Zidanu čiji tim ne može da se pohvali najboljom formom u povoju sezone.

Gosti iz Andaluzije, novajlije u ligi od ove sezone, do pobede su stigli golom Lozana u 16. minutu, na asistenciju prekaljenog Alvara Negreda, i što tek iznenađuje - održali su "minimalac" do kraja utakmice.

Koliko je Zidan bio zadovoljan igrom svog tima u prvom poluvremenu svedoči njegov potez da izvrši čak četiri izmene posle 45 minuta, pa je tako izveo Iska, Ramosa, Modrića i Lukasa, a uveo Valverdea, Militaoa, Kasemira i Asensija.

Ni kvartet osveženja sa klupe nije doneo pomak u igri, pre svega u završnici akcija gde su se Madriđani mučili sve vreme, uprkos jakoj napadačkoj liniji sa Benzemom i Vinisijusom.

Zidan je kao poslednjeg džokera na teren poslao i Luku Jovića, Srbin je zamenio Krosa, i bio je to znak da Madriđani kreću u totalnu ofenzivu.

Jović je ušao u 78. minutu, čak je i zatresao mrežu međutim akcija je već bila prekinuta zbog ofsajda Benzeme. Ništa nije polazilo od noge igračima Reala u subotu uveče na "Di Stefanu", šanse su se ređale, ali je realizacija bila na nuli.

Gosti su herojski izdržali najveći pritisak, uspeli da sačuvaju vođstvo i dođu do istorijske pobede nad velikim Realom, sa kojim su sad u bodovnom egalu na tabeli - sa po 10 bodova.

Valja reći da je najzvučbijoj pobedi ove sezone u Primeri doprineo i bivši igrač Rada, Vojvodine i Partizana Filip Malbašić, koji je odigrao drugo poluvreme za Kadiz.

filip malbašić Malbašić u duelu sa Marselom iz Reala Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ha

    17. oktobar 2020 | 20:50

    Cuj Jovic da spasava😂😂😂😂😂😂

  • Dejan

    17. oktobar 2020 | 21:05

    Jovic da spasava?Ha,ha,ha on ti je sigurna propast i sigurno gubis kao mi sa Madjarima.Ko su uopste ti sto su ih pobedili?

  • sofi

    17. oktobar 2020 | 21:02

    Jovic panj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA