≫ 

Lanzini "bombom" šokirao Totenhem: "Pevci" posle 16 minuta imali 3:0, Vest Hem dao 3 komada u finišu

Fudbaleri Totenhema i Vest Hema odigrali su nerešeno u utakmici petog kola engleske Premijer lige 3:3 posle neverovatne završnice meča

  • 0
Britain Soccer Premier League Foto: Tanjug/AP

Kako je krenulo, delovalo je da će Vest Hem "pući" sa sedam ili osam golova razlike, ali su "Čekićari" uspeli da vrate tri gola zaostatka i uzmu bod.

Totenhem je poveo već u prvom minutu golom Hjeung-Min Sona, koji je posle 45 sekundi fintirao na levoj strani Fabijana Balbuenu i onda šutirao u dalji ugao za 1:0.

"Pevci" su duplirali prednost u osmom minutu, kada je precizan bio Hari Kejn.

On je dobio pas od Sona, pa je kroz noge proturio loptu Deklanu Rajsu, a onda je po zemlji pogodio sa dvadesetak metara.

Na 3:0 povisio je opet Kejn. Son je levo uposlio Serhija Reguljona, ovaj je bez oklevanja centrirao na drugu stativu, gde je glavom šutirao Kejn.

Totenhem je krstario ka pobedi od tog trenutka sve do završnice meča kada je Vest Hem dao prvi gol.

Balbuena je bio najviši u skoku u 82. minutu posle prekida sa strane i centaršuta Arona Kresvela.

Tri minuta kasnije Davinson Sančez glavom pogađa svoju mrežu. Probao je da preseče centaršut Vladimira Koufala i pogodio je kao napadač za 3:2.

Već se igralo duboko u nadoknadi vremena kada je Vest Hem potpuno šokirao ekipu Žozea Murinja. Robert Snodgras je ostao bez lopte ispred kaznenog prostora, ona je otišla do Manuela Lanzinija, a Argentinac je potegao praćku iz prve.

Sa oko 25, 30 metara je šutirao snažno i visoko, gađao je levi ugao i golman Totenhema Ugo Ljoris je paradom samo stigao da usmeri loptu ka prečki, odakle je ona završila u mreži za 3:3.

Totenhem posle ovog remija ima osam bodova i nalazi se na šestom mestu, dok je Vest Hem sa sedam bodova osmoplasiran.

Video: Posle ovog kornera dosuđen je jedanaesterac za Zvezdu, ali da li je ovo udarac iz ugla?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA