"Iz kafane idu na meč, igraće za 3 jagnjeta na ražnju, igrač obećao da će voziti Božinova traktorom"

Bugarski trećeligaš napravio sjajnu uvertiru za meč sa Levskim u Kupu

  • 0
Valeri Božinov

Printskrin: Youtube/ЛЕВСКИ ТВ / LEVSKI TV

Za fudbalere bugarskog Partizana, tima koji se takmiči u tamošnjoj trećoj ligi, sreda 21. oktobar je veliki dan s obzirom na tod a im u ovkiru takmičenja u Kupu stiže veliki Levski.

Iako je razlika u kvalitetu očigledna (barem na papiru), predsednik Partizana iz mesta Červen Brjag smatra da će njegovi momci pobediti sa 2:1 - što je rekao i u razgovoru na televiziji.

- Verujemo da je to moguće, biće teško, jako teško, ali vera je vera - rekao je Angel Stojanov.

Bugarski mediji prenose da je Stojanov obećao da će zaklati tri jagnjeta kao vid nagrade za igrače ukoliko isti izbace Levski.

Takođše, jedan od igrača Kalojan Todorov obećao je da će u svom traktoru provozati Valerija Božinova, nekdašanjeg igrača beogradskog Partizana koji sada brani boje Levskog, kako bi mu pokazao selo.

Zanimljivo, igrači bugarskog Partizana pred svaki meč idu u kafanu, odnosno organizuju sofru koju ne napuštaju do pet ujutru, a pred duel sa Levskim su obećali da će igrati za "litar krvi i metar kože."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA