Nije Sanogo udario Asana, već Ben: Ovi kontroverzni momenti su promakli i gledaocima i sudijama

Mnogi su na društvenim mrežama napali Sanoga da je udario Asana - zapravo je Japanac bio u klinču sa Benom

  • 12

Večiti derbi obeležio je i jedan momenat koji su mnogi naknadno primetili.

U 54. minutu utakmice, kada je Zvezda krenula u jednu kontru tražeći izjednačenje, ofanzivac Partizana Takuma Asano pokušavao je da ometa El Fardua Bena koji je prelazio na polovinu crno-belih.

Taj momenat pokazuje koliko i strani igrači umeju da podlegnu adrenalinu derbija - Asano je levom rukom pokušavao da uspori Bena, a igrač sa Komora je desnom uspeo da se oslobodi, ali se tu nije zaustavio.

Udario je Japanca po glavi, pa je Asano tražio reakciju sudija, koje ovo nisu videle - Simović je sve vreme pratio loptu, koja je tada išla po levom krilu, što se može videti i na snimku u vrhu teksta.

Navijači su na društvenim mrežama izvukli ovaj potez, dodatno protestujući - Novak Simović bio je na udaru crno-belih i zbog dosuđenog penala za crveno-bele.

Miloš Vazura tvrdi da je Simović u poluvremenu dobio "poziv koji se ne odbija", na šta mu je Mitar Mrkela odgovorio tražeći da svoju izjavu detaljno precizira.

Što se same situacije sa Asanom tiče, mnogi su na osnovu zamućenih snimaka sa društvenih mreža mislili da se radi o Sanogu, koji je u ovom trenutku meča imao već žuti karton i zbog ovog je mogao da bude isključen.

Ipak je akter bio Ben, koji se izvukao bez opomene. Nije dobio ni pre ni posle toga karton, a igru je napustio u 68. minutu, kada je na teren ušao Milan Pavkov.

Video: Igrači Partizana pratili sudiju Simovića u raspravi do tunela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olimfar

    19. oktobar 2020 | 14:07

    Sudija Simovuć je sve video samo je sudio ono što mu je rečeno da vidi pa makar i ne bilo. Onaj senilni Nazoviga ekspert Jokić lepo kaže sudija je bio na tri metara i vudei penal a 9vde kod udaranje Bena Asana bio je na dva metara bliže i nije migao da vidi. Šta da se radi nije sudija kriv što je kratkovid.

  • Vlade

    19. oktobar 2020 | 14:14

    Pa kakve veze ima što ga je udario,to je sve u žaru borbe. Ništa mu ne fali,čim nije morao da napusti igru zbog potresa mozga

  • Puritanac

    19. oktobar 2020 | 14:01

    Pa kako da vidi sudija kad je bio sigurno 2m daleko... Nije mogao ni da vidi Kataija koji vuče Zdjelara,prst u oku Sumi(koga "slučajno" povređuju treći derbi uzastopno).Bitno je da je video korner i povlačenje Jojica...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA