Svetski standard Arene sport za večiti derbi: Studio na stazi JNA, najveća gledanost...

Sportski kanal Arena sport postavio nove standarde

  • 12
Arenasport Foto: Arenasport

Utisci posle 163. "večitog" derbija se još sumiraju, emocije navijača se još nisu stišale a i dalje se analiziraju brojni detalji najvažnije utakmice srpskog fudbala.

I dok navijači, igrači, stručni štabovi i rukovodstvo crveno i crno-belih odmeravaju svaki detalj, mere svaku sudijsku odluku, fudbalska javnost u Srbiji posle 163. derbija složila se oko jedne stvari a to je da je prenos i studijski program televizije Arena sport pre i po završetku susreta, "debelo" pomerio granice kada je produkcija sportskih događaja u pitanju.

Voditeljski par Ivan Radulović i Miloš Milićević, obučeni po poslednjoj italijanskoj modi upravljali su studijskim programom zajedno sa gostima, Ivanom Vukomanovićem i Ljubinkom Drulovićem. Smenjivali su se prilozi, analize, statistika, izjave, najave, očekivanja košarkaša, boksera, rukometaša, bivših trenera i igrača večitih.

Arenasport Foto: Arenasport

Meč srpskih velikana realizovan je sa rekordnih 28 kamera, sa posebnim ekipama za studijski i međunarodni prenos. Gledaoci su mogli da uživaju u kvalitetu i standardima ekvivalentnim prenosima Lige šampiona.

Tokom dvoipočasovnog uvoda u najznačajniju utakmicu srpskog fudbala, kroz studio TV Arena sport prodefilovala su brojna zvučna imena jednog i drugog tima, analizirali su se odnosi snaga timova iz najrazličitijih uglova, prisećalo se istorije i anegdota. I sve to iz studija specijalno za ovu priliku dizajniranog i postavljenog na atletskoj stazi stadiona Partizana, podno severne tribine.

A za vreme utakmice 19 kamera postavljenih oko terena zabeležile su svaki detalj derbija i pokrile svaki milimetar terena. Njima su upravljali tehničari i režiseri Arene sport. Uigrani, spremni, taktički sjajno pripremljeni od strane glavnokomandujućeg, šefa produkcije Vojislava Aranđelovića.

Arenasport Foto: Arenasport

Publike na stadionu nije bilo, ali svi oni koji su nedeljno popodne proveli uz program Arene sport imali su sasvim nov, neponovljiv ugođaj. U svakom trenutku mogli su da vide gde se nalaze autobusi koji su dovozili njihove ljubimce na stadion Partizana, da uživaju u kadrovima snimljenim dronom, da na trenutak pomisle da se u Beogradu sprema finale Lige šampiona.

Jer po svemu viđenom, kada je realizacija televizijskih prenosa u pitanju u regionu, ali i na čitavom kontinentu, Arena sport je regionalni lider ali i sve bliža statusu evropskog giganta.

Sve navedeno dodatno dodatno dobija na značaju i težini kada se pogledaju izveštaji o gledanosti. Televizija Arena sport je u nedelju 18. oktobra bila najgledaniji kablovski program među muškom populacijom.

- Visoki standardi su postavljeni, ali nema stajanja, sutra kreće Liga šampiona. Idemo dalje – poručuju iz Arene sport.

Video: Posle ovog kornera dosuđen je jedanaesterac za Zvezdu, ali da li je ovo udarac iz ugla?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ниш

    19. oktobar 2020 | 17:35

    Спорт клуб је и даље тата за њих! 😉

  • PFK

    19. oktobar 2020 | 17:08

    A pozadi najlepši stadion stadion sa najlepšim crno belim bojama 🖤🤍

  • Jest

    19. oktobar 2020 | 17:05

    Dovode strucnjake koji veze nemaju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA