≫ 

"Imponuje što sam jedini iz bivše Jugoslavije u prestižnom društvu": Džajić o kandidaturi

Legendarni igrač Crvene zvezde kandidat je za najbolji tim u istoriji fudbala

  • 10
Vladimir Cvetković, Dragan Džajić Foto: MN Press

Legendarni srpski fudbaler Dragan Džajić, treća Zvezdina zvezda, izjavio je da mu je mesto među kandidatima za izbor najboljeg tima u istoriji fudbala, jedno od najvećih priznanja koje je dobio.

Čuveni francuski list "Frans fudbal" pokrenuo je akciju izbora najboljeg tima ikad, a Džajić se našao među kandidatama za najbolje levo krilo/napadača.

Rivali Džajiću u glasanju biće Oleg Blohin, Kristijano Ronaldo, Rajan Gigs, Tijeri Anri, Rivaldo, Rivelinjo, Ronaldinjo, Karl-Hajnc Rumenige i Hristo Stoičkov.

- Velika je čast i zaista sam srećan zbog toga. U ogromnoj konkurenciji kvalitetnih fudbalera, ući u uži izbor, pogotovo posle ovoliko vremena po prestanku aktivne igračke karijere je pokazatelj da sam svojim igrama ostavio dubok trag, ne samo u našem, već i u svetskom fudbalu.

- Posebno mi imponuje činjenica da sam jedini igrač sa prostora bivše Jugoslavije koji se našao u ovom izboru. Priznanja mi nikada nisu bila cilj, uvek sam se trudio da odigram dobro i da tim za koji igram pobedi, ali zaista sam ponosan na činjenicu da je to prepoznato i da to još uvek ima težinu i vrednost. Lepo je biti u ovako prestižnom izboru i društvu - rekao je Džajić za sajt Crvene zvezde.

Video: Dragan Džajić o nepoznatim detaljima iz Barija 1991. sa finala Kupa Šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    19. oktobar 2020 | 21:27

    Dzajic je legenda i ljudina!!!Samo ga sitne duse ne vole!!!

  • Zeljko ex JSO

    19. oktobar 2020 | 21:23

    Ej Đžajo,doktore hvala tebi i ostalim umetnicima sto ste mi ulepsali mladost!Necu nabrajati plašim se zaboravicu nekog?!

  • bg

    19. oktobar 2020 | 21:28

    A nekad su ga hapsili,dodje vucic i spasi ga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA