≫ 

Degenek šmekerski čestitao Stevanoviću na golu, pa ga čikao: 'Ajde slobodno kaži za koga navijaš?

Štoper Zvezde i ofanzivac Partizana bili su gosti emisije "Pregled kola" na Areni sport

  • 22
Foto: Printscreen Arena TV

Defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek čestitao je mladom Filipu Stevanoviću na pogotku za Partizan u 163. večitom derbiju.

Stevanović je pogodio mrežu posle greške Strahinje Erakovića u šestom minutu, kasnije je Aleksandar Katai izjednačio za Zvezdu u 75. sa bele tačke i tim rezultatom je derbi završen.

Filip je u emisiji otkrio da mu je to bio jedan od snova i da ga je ostvario u nedelju.

- To mi je bio dečački san, ostvario se još jedan. Zacrtao sam ih još dosta i nadam se da ću ih ispuniti sve. Što se tiče meča mislim da je nezaslužen remi, mislim da je Partizan trebalo da dobije i iskoristi svoje šanse, ali idemo dalje - rekao je Stevanović, podelivši i utiske o meču.

Degenek se nije saglasio sa njim u pogledu ishoda meča, tvrdeći da je Zvezda bila mnogo dominantnija i da je imala više prilika.

- Prvo da čestitam Fići (Filip Stevanović prim.aut) na golu što ga je dao. Mislim da je utakmica bila mnogo bolja nego poslednjih nekoliko derbija u svakom smislu. I fudbal je bio mnogo lepši za obe ekipe. Neću se složiti sa Fićom tu da je trebalo da dobiju, ali iskreno moje mišljenje neko je da smo bili mnogo moćniji, mnogo bolji.

Video: Degenek čestitao Stevanoviću na golu, ali se nije saglasio sa njim po pitanju ko je bio bolji

- Tu što je Gobelja pogodio stativu, što je Dijego mašio ono glavom, falilo mu je par centimetara. Ali mislim da smo bili dominantniji u jučerašnjoj utakmici, ali po bod je ok da obe ekipe mogu da nastave u prvenstvu i da guramo do kraja - prokomentarisao je Degenek.

Kao što su mišljenja bila podeljena u studiju, tako su bila podeljena i u javnosti, ali i u taborima i upravama dva kluba.

Zato je, gotovo po navici, posle derbija "buknuo rat" saopštenjima na relaciji Humska - Ljutice Bogdana.

Na pitanje o malicioznim izjavama sa obe strane Topčiderskog Brda Degenek je ostao suzdržan.

- Iskreno, moje je da komentarišem šta se dešava na terenu. Mislim da u 95 posto slučajeva, igrači Zvezde i Partizana se poznaju i poštuju. Evo što kažete, Veljko (Nikolić) i Fića se znaju iz reprezentacije, mnogi se i privatno druže. Tih 90 minuta izađeš na teren, da izađem i protiv rođenog brata ne bi mi bio prijatelj na terenu.

- A ovako van terena sa svima mogu da popričam. Juče sam sa Obradovićem lepo pričao. A to što se dešava pre utakmice i posle utakmice sa izjavama sa raznoraznih strana, to stvarno nije moja stvar, to je deo fudbala. Ono što se dešava na terenu, mi ne volimo njih, oni ne vole nas, a posle utakmice svi se volimo - konstatovao je Degenek uz osmeh.

On je tokom emisije čikao i svog mlađeg kolegu da prizna za koga navija kada je već Stevanović ispričao da posebno voli španski "El Klasiko" i da bi tu voleo da nastupi.

- Ne bih da otkrivam za koga - rekao je Stevanović, pa se Degenek odmah nadovezao kroz šalu.

- Nemoj tako, pa 'ajde reci za koga navijaš. To je da ne bude posle za koju godinu, potpiše za nekog od njih, da ga vuku za dres - kazao je Degenek i donekle iznudio odgovor "Barselona".

Miloš je tokom emisije stao i u odbranu svog saigrača Strahinje Erakovića rekavši da nije on kiksirao za gol, jer je u toj situaciji posle njegovog pogrešnog dodavanja bilo još nekoliko dodavanja igrača Partizana.

- Mogli smo da se odbranimo, ali nismo se snašli i svi smo pogrešili - konstatovao je Degenek.

Video: Velika greška Erakovića posle koje je mladi Stevanović savladao Borjana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dreka

    20. oktobar 2020 | 01:02

    Hvala Bogu pa da ovako bude uvek šale i osmeha medju večitima A ne samo prepucavanja izvestaji i kuknjava na obe strane

  • Struka

    20. oktobar 2020 | 08:09

    Zar degenek nije otisao da igra u gent za 1.7miliona evra otkud opet u zvezdi?

  • Gde je Degenek?

    20. oktobar 2020 | 01:09

    Jos se nije vratio sa izleta na koji ga je poslao Sadik!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA