≫ 

Milenković i Vlahović dobijaju novog trenera?

Sari se sve više i više pominje kao novi trener Fjorentine

  • 0
Maurizio Sarri, Mauricio Sari

Foto: Tanjug/AP

Iako je ovog leta neočekivano napustio Juventus, uprkos osvojenoj titulu, nema sumnje da je Mauricio Sari jedan od najboljih italijanskih trenera!

Igrao je lep fudbal sa Napolijem, sa Čelsijem je osvojio Ligu Evrope, sa Juveom poslednju titulu u Seriji A u koju bi mogao da se vrati kao novi trener Fjorentine.

Tako barem tvrdi "Kalčomerkato" koji navodi da je Sari prva želja čelnika kluba, iako su isti nedavno potvrdili da će Đuzepe Jakini biti njihov trener ove sezone. Međutim, ona nije dobro počela za Violu koja imao četiri boda iz četiri meča.

Jedan od problema koji italijanski mediji napominju, a tiče se saradnje Sarija i Fjorentine, jeste činjenica da 61-godišnji stručnjak i dalje prima platu od Juventusa.

Tačnije, za dve sezone bi trebalo da zaradi 11 miliona evra i biće zvanično slobodan tek na leto 2022. godine. Naravno, ukoliko potpiše za drugi klub, ugovor sa Juventusom prestaje da važi.

Podsetimo, boje Fjorentine trenutno brane srpski reprezentativci Nikola Milenković i Dušan Vlahović.

Kreće Liga šampiona, a večeras (21.00) na Stamford Bridžu gostuje Sevilja. Biće to izuzetno zanimljiv meč, a kvota na pobedu Čelsija je 2,15, dok je dupla šansa X2 1,70. Kvota na 3+ je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Sevilja.

PSŽ ima problema s povređenim igračima, ali vicešampion Evrope je večeras (21.00) favorit protiv Mančester Junajteda koji igra vrlo promenljivo. Kvota na keca u Parizu je 1,57, dok je kombinazzija 1&3+ 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Mančester Junajted.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA