Radnički doveo bivšeg igrača Zvezde pred meč sa Partizanom!

Darko Lazić stigao na Čair

  • 4
Darko Lazić Darko Lazić (desno) na treningu Zvezde Foto: MN Press

Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde Darko Lazić (26) novi je fudbaler Radničkog iz Niša, zvanično je objavio klub sa Čaira!

Lazić je u Niš stigao kao slobodan igrač, nakon što je dve godine proveo u dresu Sarajeva s kojim je bio šampion Bosne i Hercegovine. U karijeri je, osim za Zvezdu, igrao još za Anži, Alanju i Denizlisport. Kao i za Sopot i Spartak iz Subotice.

- Vraćam se posle mnogo godina u srpski fudbal i drago mi je što ću nositi dres Radničkog. Želeo sam da se vratim u Srbiju, a kada je došao poziv iz Niša odluka je bila laka. Ja sam neko ko sa velikom pažnjom prati zbivanja u srpskom fudbalu, tako da sam dobro upućen u situaciju u Radničkom - rekao je Lazić i dodao:

- Gledao sam nekoliko mečeva ove sezone, tim je kvalitetan i ima potencijala za velike stvari, a poznajem i šefa stručnog štaba Milana Đuričića i nadam se da ću uspeti da pomognem ekipi da ostvari zacrtane ciljeve u tekućoj sezoni.

Sam trener Đuričić takođe nije krio oduševljenje novim pojačanjem.

- Dolazak Lazića je pun pogodak. Imamo dvojicu izvanrednih štopera, Stevanovića i Markovića i sada će konkurencija biti mnogo veća. Za njih nismo imali zamenu, pa smo Momčilovića i Bjeličića vraćali na to mesto, a sada će moći da se posvete svojim prirodnim pozicijama. Imaćemo stameniju i čvršću odbranu, pa će biti lakše da uigravamo ostatak ekipe - rekao je Đuričić za Sportski žurnal.

Fudbalski klub Radnički od danas je jači štopera Darka Lazića, koji je na Čairu potpisao ugovor sa niškim timom i...Posted by FK Radnički Niš on Tuesday, 20 October 2020

Lazić je, inače, bio šampion Srbije sa Zvezdom u sezoni 2013/14, a priliku za debi u Superligi imaće već u ponedeljak kada Radnički u okviru 12. kola u ponedeljak dočekuje Partizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    20. oktobar 2020 | 12:46

    Ако Нишлије одиграју мушки, ови ће морати опет да паркирају аутобус испред свог гола...колико су трули, да центар са нама не пређоше два пута...катанаћо 89 минита....

  • Kalča

    20. oktobar 2020 | 12:33

    Ko je do sada sumnjao da je Radnički postao Zvezdina ekspozitura sada mu je valjda došlo iz du*eta u glavu. Muka mi je kad vidim na šta spade naš Real sa Nišave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA