≫ 

Zvezdi u Nemačkoj sudi Španac, već je bio srećne ruke Partizanu

FIFA sudija je od 2014. godine...

  • 3
Alehandro Ernandez Foto: Guliver/Denis Doyle/Getty Images

Španski sudija Alehandro Ernandez deliće pravdu na meču između Hofenhajma i Crvene zvezde u okviru 1. kola Lige Evrope (četvrtak, 21 čas, RTS 1, Arena Sport 1)!

Njegovi pomoćnici biće Hose Naranho i Teodoro Sobrino, a četvrti sudija je Hose Luis Manuera Montero, saopštila je UEFA u utorak.

Erandnez je FIFA sudija još od 2014. godine, a do sada je dva puta sudio srpskim klubovima. Najpre Vojvodini protiv Bokelja 2016. gdoine, zatim i Partizanu protiv Nordsjelanda u sezoni 2018/19 kada su crno-beli dobili sa 2:1 u gostima.

Ove sezone je sudio na dva meča Primere, Hetafe - Osasuna i Atletiko Madrid - Viljareal, a podelio je ukupno devet žutih kartona. Nedavno je delio pravdu i na meču Lige nacija između Slovačke i Izraela (2:3), kao i u kvalifikacijama za LE između Sent Galena i AEK-a (0:1) kada je svirao penal za goste.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olimdar

    20. oktobar 2020 | 13:43

    Ako sudi Zvezdi Španac mislim da neće biti dobro. Zašto ne sudi naš Prisli on tačno zna kako treba da zaštiti Zbezdu od poraza. Terziću mani se ti Partizana vidi kako možeš da središ oko sudija inače biće bruke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA