Neviđena tuča igrača Partizana i Zvezde! Ovaj snimak dokazuje kakav je MMA derbi bio u Humskoj

Dobri potezi i driblinzi su mogli da se prebroje na prste jedne ruke, ali je zato faulova i oštrih duela bilo napretek

  • 29

Iako su mnogi posle meča Partizana i Zvezde mnogi rekli da smo gledali jedan od boljih derbija u poslednje vreme, to očigledno govori samo koliko su prethodni dueli bili loši. Tako je na 162. večitom derbiju bilo svega 28 minuta aktivne igre, a ostalo su bili prekidi, ništa specijalno bolje nije bilo ni u 163. duelu crveno i crno-belih.

Dominirali su žuti kartoni, kojih je bilo čak 12, od toga 9 za Zvezdu i tri za Partizan.

Kao i na svakom večitom derbiju, oba tima su ušla veoma agresivno u meč. Oštri startovi, povrede, beskompromisni dueli i prava tuča na terenu bili su ono što su gledaoci mogli najviše da vide na meču u Humskoj.

Telegraf je napravio kompilaciju najoštrijih duela večitih rivala, gde u njihovom 163. duelu stadion više ličio na ogorman MMA ring, nego na fudbalski teren. Pogledajte i sami video na početku teksta i uverite se.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan

    20. oktobar 2020 | 16:52

    Nisam navijač Partizana, ali pored onih kečerskih zahvata koje su izvodili igrači Zvezde nije ni moglo da bude lepih poteza i lepe igre. Deset žutih kartona to svedoči. Ako se navijaći ponose takvom "igrom" onda je to ozbiljna dijagnoza.

  • Sasa

    20. oktobar 2020 | 16:36

    Džabe priče i tuče, sudije moraju tako da sude za zvezdu, zvezda je državni projekat, ostali su ništa,,, sramota,,, zvezdi se sude penali dva metra ispred šesnaesterca, i tada kada zvezdaš se oklizne i sam padne u peterac, a i gol se prizna i kada predhodno lopta napusti teren i to više od metar,,, ko ovo demantuje svaka mu...

  • Vladimir

    20. oktobar 2020 | 17:20

    Grobari pogledaj te snimak sa pocetka teksta pa onda saljite komentare, pa vasi ne znaju da igraju al zato vrlo dobro udaraju. Samo sto onaj nesrecnik od pomocnog sudije na polovini pored vase klupe ne sme da signalizira faul

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA