≫ 

Hofenhajm i Zvezda igraju bez navijača: Nemci zaključali stadion zbog naglog skoka zaraženih koronom

Nemački klub reagovao u koordinaciji s lokalnim vlastima, a oni koji su već kupili ulaznice dobiće novac nazad

  • 5
Bajern, Hofenhajm Foto: Tanjug-AP

Iako je bilo planirano da oko 6.000 navijača prisustvuje meču Hofenhajma i Crvene zvezde u prvom kolu grupe L u Ligi Evrope, nemački tim je odlučio da zbog naglog porasta broja obolelih od korona virusa ipak zatvori tribine za navijače.

- Zbog naglog porasta broja infekcija korona virusom, Hofenhejm je odlučio u utorak, u koordinaciji sa nadležnim vlastima da se meč protiv Crvene zvezde odigra bez gledalaca. Brojj inficiranih je naglo skočio iznad granične vrednosti određene za mogućnost da se mečevi igraju s publikom.

- Navijači Hofenhajma koji su već kupili karte za meč ne moraju ništa drugo da rade, iznos će im biti vraćen do kraja nedelje uz odabrani način za povrađaj novca - navedeno je na sajtu Hofenhajma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miroslav

    20. oktobar 2020 | 15:34

    Bolje da ne idu da se nesramote🥵

  • GP

    20. oktobar 2020 | 16:57

    Ako sude Kokezići Terzana će izvući nerešeno.

  • VUKASINOVIC BEC

    20. oktobar 2020 | 18:42

    ZASTO NIJEBILO PRENOSA PAR. ZVEZ. NA B 92 LAZ NEDELJUDANA STE REKLAMIRALI ALI NIHEGABILO LAZ SRPSKA POSLA REZITE U BEOGRADU DA I MI POSTOJIMO BILO GDEDa ZIVIMO MIZNAMO MLOGO VISE O SPORTU I FUDBALU NEGO VI U BEOGRADU A FUDBALJE NARODNI SPORT KAKOSE PONASATE ZATOVAS NIGDE NINEMA U FUDBALU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA