≫ 

Napredak posle prelaza iz 2-1 izbacio Žarkovo iz Kupa Srbije

Prva pobeda za Gorana Plavog Stevanovića na klupi Čarapana

  • 2
FK Napredak - Žarkovo Foto: Printscreen/You Tube

Fudbaleri Napretka plasirali su se u 1/8 finala Kupa Srbije pošto su na svom terenu bili bolji od prvoligaša Žarkova rezultatom 2:1 (0:1).

Gosti iz Beograda su poveli već u 5. minutu golom mladog Nikole Dišića, ali su preokret timu koji je nedavno preuzeo Goran Plavi Stevanović doneli talentovani Srđan Kocić u 58. i Lazar Milošev u 83. minutu.

Preostalih 14 učesnika osmine finala najmasovnijeg takmičenja biće poznati u sredu, dok će duel Crvene zvezde i Zlatibora biti odložen za neku drugu priliku zbog obaveza crveno-belih u Ligi Evrope i gostovanja u Hofenhajmu.

Aktuelni branilac trofeja u Kupu Srbije je Vojvodina, koja je krajem juna posle boljeg izvođenja jedanaesteraca slavila protiv Partizana u Nišu. Prvi korak ka odbrani trofeja izabranici Nenada Lalatovića imaće u sredu i to na gostovanju protiv Jedinstva u Rumenci (14.30), naselju nadomak Novog Sada.

Partizan u Humskoj dočekuje Bačku od 16 časova.

Video: 163. večiti derbi se pretvorio u MMA obračun Zvezde i Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Misko

    20. oktobar 2020 | 19:15

    Nego sta iz 2 u 1 kvota 30 pa ko je znao lepo se opario a znali su igraci oba kluba pa kad vec nema plate mora nekako da se dodje do kinte za prezivljavanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA