"Bez kalkulacija i s najjačim timom u kupu": Stanojević najavio debi najzvučnijeg letnjeg pojačanja

Trener Partizana kaže da crno-beli moraju da nađu energiju za Bačku posle remija u večitom derbiju

  • 11
163. Večiti Derbi Foto: Nikola Tomić

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević kaže da su utakmice posle večitog derbija uvek teške, ali da njegovi igrači moraju da nađu energiju za kup duel sa Bačkom koji se igra u sredu od 16 časova u Humskoj.

- Arhivirali smo derbi, ali su utakmice posle njega uvek teške. Emotivno se previše ispraznite. Moramo da uhvatimo novu energiju jer nam je Kup važan i moramo da pokušamo da idemo do kraja. Krenućemo izuzetno motivisano protiv Bačke, sa najjačim timom, bez kalkulacija - rekao je Stanojević.

Partizan je u nedelju odigrao nerešeno sa Crvenom zvezdom u 163. Večitom derbiju, a sutra mu predstoji utakmica 1/16 finala Kupa Srbije.

- Ozbiljno se spremamo, to je ekipa koja i kada je gubila, gubila je sa golom razlike. Ne znam da li je njima kup prioritet ili ne. I mi imamo određenih problema. Ambicije su jasne, vrlo smo ambiciozni, motivisani i fokusirani. Nadam se da ćemo proći. Igraćemo da našem stadionu i ne treba da pričam da smo favoriti, ali igra se jedna utakmica - kazao je Stanojević.

Sejduba Suma neće igrati narednih mesec dana zbog povrede oka, a Stanojević mu je rekao da je važno da "nije bilo ono najgore" i da će on biti spreman "kad-tad".

Partizan neće moći da računa ni na Aleksandra Šćekića i Filipa Holendera, koji su neizvesni i za vikend, ali će priliku da debituje za crno-bele imaće francuski napadač Žan Kristof Bajbek, koji je stigao kao zamena za Umara Sadika.

- Bajbek će biti u konkurenciji, iako nije dovoljno spreman. Videćemo za minutažu, ali će sigurno igrati - poručio je trener Partizana.

Video: Igrači Partizana pratili sudiju Simovića u raspravi do tunela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • YYY

    20. oktobar 2020 | 20:12

    Jel to gromada igra neki Evro kup? 😂😂😂

  • GP

    20. oktobar 2020 | 20:03

    Stanojeviću, napolje iz Partizana i povedi Jojića i Miljković. Ono šta ste uradili u derbiju je više nego providno, Jojić posebno. Namerno nisi hteo da staviš Bajebeka u tim, čak ni pola sata. Jednostavno, ne želimo te u Partizanu.

  • Bane

    20. oktobar 2020 | 20:21

    Stvarno si me Stanojevicu razocarao baaas! Bajbek sutra moze a u nedelju nije mogao! Jojic ne moze u zoni da igra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA