Hofenhajm je izgubio poslednja dva meča, skautirali smo ih... Falćineli optimista pred Ligu Evrope

Napadač Crvene zvezde Dijego Falćineli rekao je za klupski sajt da je zadovoljan tokom svojih prvih mesec i po dana u Ljutice Bogdana, jer ga je ekipa prihvatila i svi mu pomažu da se privikne

  • 2
163. Večiti Derbi Foto: Nikola Tomić

Falćineli je došao na preporuku Siniše Mihajlovića i, ako se izuzme neslavni penal protiv Omonije, osvežio napad šampiona Srbije.

Postigao je nekoliko lepih pogodaka, malo mu je falilo da zatrese i mrežu Partizana ovog vikenda, a sada mu predstoji najveći izazov do sada - Hofenhajm.

- I dalje smo neporaženi u ligi, igramo veoma dobro, a ispred nas je prvi meč u Ligi Evrope i veoma sam uzbuđen zbog toga - rekao je Falćineli za sajt Zvezde.

Istakao je da mu je bitan i lični doprinos pobedama i dobrim igrama ekipe, koji nije izostajao do sada, jer je na sedam utakmica dao pet golova.

- Drago mi je što mogu da doprinesem, osećam se odlično i verujem da mogu da pružim mnogo. Koristim svaku šansu da se nametnem i čekam priliku da pokažem koliko mogu - dodaje Falćineli.

Crveno-beli u četvrtak od 21 sat igraju protiv Hofenhajma kao gosti i Falćineli je svestan da je Hofenhajm vrlo ozbiljna ekipa, iako je izvučena iz trećeg šešira na žrebu.

- Očekuje nas težak rival. Dobro su počeli sezonu, savladali su Bajern, ali su u poslednja dva meča izgubili i verovatno traže novi pobednički put. Međutim, mi znamo šta se od nas očekuje i znamo naše ciljeve. Svesni smo šta treba da uradimo, analizirali smo protivnika i verujemo da možemo do pozitivniog rezultata - rekao je Falćineli.

Video: Prvenac Falćinelija u dresu Zvezde, sjajan gol je dao Voždovcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Honor

    20. oktobar 2020 | 23:10

    Druze vi ne mozete partizanu gol da date. P. S. Delija sam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA