≫ 

"Najbolji smo u grupi, bolji smo od Zvezde": Gaćinović ubeđen u uspeh Hofenhajma protiv crveno-belih

Srpski fudbaler nestrpljiv a izgara na terenu protiv crveno-belih

  • 10
mijat gaćinović Foto: MN Press

Spski reprezentativac Mijat Gaćinović osokoljen je pred start Lige Evrope i utakmicom sa Crvenom zvezdom, veruje u svoj tim, u sebe, tvrdi da je Hofenhajm najbolji u grupi u konkurenciji Beograđana, Slovana i Genta.

Gaćinović se odomaćio u Nemačkoj, gazi petu godinu u zemlji gde je fudbal spektakl, a ovo mu je prva sezona u Hofenhajmu u koji je letos stigao iz Ajntrahta.

Zvezdu čeka u top formi, bio je starter protiv Borusije u minuloj bundesligaškoj rundi, u porazu od 1:0. Hofenhajm posle četiri kola ima polovičan učinak, dve pobede i dva poraza, uz "gaženje" šampiona Bajerna 4:1.

- Srećan sam što sam bio u postavi prvi put, ali bih se rado menjao da sam bio na klupi, a da smo pobedili. Zaslužili smo više u toj utakmici, makar bod. Trebalo je a postignem gol, ali nisam uspeo i to me je razočaralo. Ali, to je sad iza nas, idemo dalje - nadamo se pobedama u narednim utakmicama - kaže Gaćinović za zvanični sajt kluba.

Mijat Gaćinović, FK Hofenhajm Foto: Profimedia

Prvi naredni je sa Zvezdom u Ligi Evrope, posebno takmičenje za Mijata.

- Liga Evrope je moje omiljeno takmičenje, radujem se zaista. Imam neka sjajna iskustva u tom takmičenju sa Ajntrahtom u prošlosti. Naš jasan cilj je da prođemo grupu. Prema mom mišljenju, imamo najbolji tim u grupi.

Mijat je bio idealan sagovornik na temu Crvene zvezde, sasvim sigurno najbolji mogući skaut rivala za trenera Sebastiana Henesa.

- Znam mnogo igrača Zvezde još iz mog vremena u Vojvodini i sada iz reprezentacije. Radujem se što ću ih videti i što ću u decembru putovati u Beograd.

Mijat je ukazao šta navijači Hofenhajma mogu očekivati od Beograđana.

- Moramo biti maksimalno "u utakmici" od starta. Zvezda može biti veoma neprijatna i ima nekolicinu igrača koja nam može naškoditi. Ali, mi smo bolji tim. Sve što treba da uradimo je da pokažemo želju. Ako tako bude, ubeđen sam da ćemo mi na kraju izaći kao pobednici - poručuje Gaćinović.

Meč Hofenhajam i Zvezde igra se u četvrtak od 21 sat.

Bajern je nadmoćno osvojio prošlu Ligu šampiona, a večeras (21.00) ga očekuje duel s Atletikom, poznatim po sjajnoj defanzivi. Kvota na keca je 1,62, na duplu šansu X2 2,30, dok opklada 0-2 gola nosi kvotu 2,29, a 3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Atletiko

Posle burnog večitog derbija, Partizan danas (16.00) očekuje izazov u Kupu Srbije protiv Bačke. Stanojević će verovatno ukazati šansu nekim fudbalerima koji su manje igrali u prethodnim mečevima, ali bez obzira na to, crno-beli su veliki favoriti: kvota na keca je 1,20, a na Sigurnu pobedu (pobeda bez primljenog gola) 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Bačka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    21. oktobar 2020 | 08:54

    Realno jeste najaci tim u grupi ali polako dokazite to na terenu.

  • Lud zbunjen

    21. oktobar 2020 | 08:50

    Ma dobro jeste bolji, niko to ni ne spori, al ne pobeđuje uvek bolji 😁

  • NSCZ

    21. oktobar 2020 | 08:04

    Ako ti budes igrao kao protiv Mađara,pobeđujemo vas sigurno,jedina slaba tačka Nemaca si ti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA