Solskjer bojkotuje TV kuću iz svoje zemlje, kritikovan da je "stao na stranu silovatelja"

Menadžer Junajteda traži izvinjenje od televizije TV 2

  • 0
Ole Gunnar Solskjae, Ole Gunar Solskjer Foto: Tanjug/AP

Norveška tv stanica TV 2 i menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer mesecima su u zategnutim odnosima, tačnije nemaju nikakvog kontakta, jer Ole traži izvinjenje zbog jednog priloga u kojem je stavljen u negativan kontekst.

Pomenuta TV kuća je u martu napravila prilog o bivšem fudbaleru Moldea Babakaru Saru (29) iz Senegala zbog sudskog procesa koji se vodi protiv njega za silovanje. On je navodno na seksualni čin primorao četiri devojke, što još nije dokazano, a novinarka koja je radila prilog zaključila je da su Molde i Solskjer tada stali na stranu Senegalca.

Solskjer je u Moldeu trenirao Babakara.

Sa takvim zaključkom koji je iznela nanela je štetu Solskjeru, pojavila se inače i verzija tog priloga na ngleskom jeziku što je tek uznemirilo menadžera Mančestera, te je on od tada nedosputan za bilo kakvu komunikaciju sa novinarima pomenute TV kuće.

Važno je reći da je TV 2 nosilac prava prenosa Premijer lige i Lige šampiona, veliki novac ide u kasu takmičenja i klubova sa te adrese, te bi svi akteri trebalo da buu dostupni za izjave - svi i jesu osim Solskjera za ovu TV kuću.

On je posle pomenutog priloga o Babakaru poručio urednicima TV 2 kanala da će unormaliti odnose tek kada dobije izvinjenje. To se dosad nije dogodilo, ali postoje nagoveštaji da se razgovara na tu temu, jer nijedna strana ne želi da odstupa o svojih stavova - svaka misli da je u pravu.

Inače, pomenuti Babakar, centralna ličnost ove priče, je trenutno na interpolovoj poternici zbog izbegavanja dolaska na suđenje. Trenutno nema klub.

Liverpul u novu sezonu Lige šampiona kreće večeras (21.00) iz Amsterdama, gde ga čeka Ajaks. Klopa najviše brine teška povreda Van Dajka, pošto mu odbrana i s njim nije funkcionisala najbolje. Kvota na dvojku je 1,80, a na opkladu GG3+ 1,53. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajaks - Liverpul  

Kreće Pep Gvardiola u novi pohod na Ligu šampiona sa Mančester Sitijem - i to od večerašnjeg (21.00) meča s Portom, kome će jedan od glavnih aduta na Etihadu biti Marko Grujić. Građani su, naravno, favoriti, kvota na keca je 1,30, a na kombinazziju 1&3+ 1,53. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Porto

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA