Grobari iskopali čudnu reakciju sudije na derbiju: Zašto je Simović poskočio kod šanse Falćinelija?

Još jedan detalj sa derbija zavredeo pažnju

  • 41

Eho minulog derbija odjekuje i dva dana kasnije.

Strasti se polako smiruju posle burnih i ružnih scena koje su postale sada već uobičajeni "dekor" najvažnije utakmice srpskog fudbala, ali se još jedan detalj, koji je isprva mnogima promakao, odjednom našao u žiži, i to navijača Partizana.

U centralnoj ulozi je glavni sudija Novak Simović i njegova neobična reakcija pred sam kraj poluvremena, kod najveće šanse Zvezde za izjednačenje.

Simović je u toj situaciji poskočio na vrhuncu uzbuđenja, gotovo u istom momentu kada je Falčineli zahvatio loptu glavom i poslao je tik pored stative - otud su se mnogi zapitali šta je pobudlo takvu reakciju glavnog arbitra?

Naravno, po inerciji su navijači Partizana odmah presudili: sudija Simović je poskočio od uzbuđenja jer se poradovao golu Zvezde. Nema dileme, tvrde partizanovci, Simović je uhvaćen "na delu" jer nije umeo da obuzda emocije kad je gol Zvezde bio "na vidiku".

Kad nije mogao Italijan i ostali napadači gostiju da probiju odbranu Partizana, "to je uradio" upravo Simović, dosudivši penal - čime je "potvrdio", opet po teoriji crno-belih, naklonost ka šampionu.

I mada ih ponovljeni snimak sporne situacije pred golom demantuje, jer je penal "čist kao suza", navijači Partizana su ubeđeni, baš zbog gorepomenute reakcije Simovića i njegovog poskakivanja, da ni ovog puta u derbiju "nisu bila čista posla".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    21. oktobar 2020 | 10:56

    Video jednog igraca partizana da je konacno izasao sa svoje polovine

  • Ld

    21. oktobar 2020 | 10:56

    Franjevci vi ste duboko napaceni likovi I tako ce ostati Jo's dugo,sve dok vas ne vratimo u Zagreb.

  • Olimdar

    21. oktobar 2020 | 12:43

    Ovo nije nikako čudo Simović podskočio misleći da je gol ali brzo se razočarao i shvatio da od bonus premije nema ništa. Na poluvremenu dobio anonimni poziv od duha da izjednači kako zna jer vatromet na Rajku može da propadne. Zato nije svirao Kataji kada davio Zdjelara čekao samo bilo ko da padne i eto penala. Bruka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA