≫ 

Nejmar otkrio Rišarlisonov broj u video pozivu: Zvezdi Evertona za 5 minuta stiglo 10.000 poruka

Evo šta znači kad vas gledaju milioni ljudi širom sveta na fudbalskom terenu

  • 0
Neymar, Nejmar Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar slučajno je otkrio broj telefona Rišarlisona u svom video prenosu uživo putem interneta i time je za pet minuta napravio haos u telefonu svog saigrača iz reprezentacije Brazila.

Njih dvojica su se čula video četom dok je Nejmar igrao igrice i okrenuo je svoj telefon ka kameri da bi pokazao Rišarlisona, igrača Evertona, a time je nehajno pokazao i njegov broj telefona.

Nejmar je odmah shvatio svoju grešku rekavši "Mislim da sam upravo pokazao tvoj broj telefona bez namere, kunem se da je bilo slučajno, sad ćeš morati da menjaš broj".

Nije pogrešio, jer su zvezdi Evertona počele da stižu poruke "kao sumanute". To je kasnije i sam rekao i "zahvalio se" Nejmaru putem društvenih mreža.

- Hej, ljudi, ko god me pozove biće blokiran, nemojte da me zovete - rekao je Rišarlison, ali je malo ko obratio pažnju na njegove reči.

- Deset hiljada poruka za pet minuta. Hvala Nejmar - napisao je Rišarlison na Tviteru posle svega, na šta mu je Nejmar kroz šalu napisao "pa dobro, vole te ljudi".

Video: Čudna reakcija sudije na derbiju kada je Zvezda imala šansu za gol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA