≫ 

Ušao u igru umesto Luke Jovića i dao gol za 15 sekundi: Strašna izmena Zidana za povratak Reala

Brazilac Vinisijus pogodio mrežu Šahtjora već pri prvom dodiru s loptom

  • 23
Vinisijus Žunior Printskrin: Streamja

Brazilski napadač Vinisijus Žunior ušao je u istoriju Lige šampiona kao fudbalea koji je, po ulasku sa klupe, dao najbrži gol u tom takmičenju!

On je na terenu zamenio srpskog napadača Luku Jovića na ulasku u 59. minut i posle samo 15 sekundi iskoristio je grešku odbrane Šahtjora i smanjio je rezultat na 2:3.

Inače, činilo se da je Brazilac dao gol posle osam sekundi, ali zvaničan podatak kaže da je ipak u pitanju 15 otkako je kročio na teren i zatresao mrežu. Inače, to je najbržio gol jedne izmene od sezone 2006/07.

Ukrajinski šampion je vodio sa 3:0 na poluvremenu, a pre gola Vinisijusa sjajan pogodak postigao je i Hrvat Luka Modrić. Ipak, rezultat se do kraja nije menjao.

Modrić je tim pogotkom postao tek četvrti igrač u istoriji Reala preko 35 godina koji su pogađali mrežu u Kupu(Ligi šampiona. Pre njega to su učinili Alfredo di Stefano, Ferenc Puškaš i Pako Gento.

U nastavku pogledajte i gol Vinisijusa posle 15 sekundi provedenih u igri:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zola

    21. oktobar 2020 | 20:33

    Jović je završio priču u Realu.

  • Co21

    21. oktobar 2020 | 20:38

    Mislim da je Jovic i sam svestan da je to to, sto se Reala tice. Dobio zadnju priliku kod Zidana, rezultat reko svoje, a izmena pogodjena da bolje nije moglo

  • Stole

    21. oktobar 2020 | 20:39

    Sto li je uopste Jovic bio starter? Sta li to Zidanu nije bilo jasno na prethodnim utakmicama. Kupili su igraca sa dve leve noge.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA