≫ 

Zvezda predstavila novi dres na dan premijere u Ligi Evrope: Dule i Pižon su ga proslavili!

Gledaćemo crveno-bele i u retro varijanti

  • 5
dule savić

Foto: twitter/fkcrvena zvezda

Trenutak nije mogao biti bolji, Zvezda igra prvi meč Lige Evrope, a istog dana klub je izbacio novu garnituru dresova, dodatnu kombinaciju za evropske mečeve - baš onu u kojima su nekada slavu kluba po Evropi pronosili legendarni Vladimir Petrović Pižon i Dule Savić.

Upravo su dvojica kultnih igrača Zvezde iz sedamdesetih i osamdesetih godina i predstavila dres čiji im dobro poznat dizajn priziva lavinu emocija iz prošlih vremena.

- Koliko smo pobeda imali u ovakvim dresovima - kaže u Pižon Duletu u promo klipu crveno-belih, a Dule priziva uspehe i za aktuelnu generaciju.

- Pa neka se i u ovom dresu pobede nižu kao nekad - kaže Dule.

Pogledajte spot kojim je Zvezda, uz pomoć dvojice velikana, predstavila novi dres.

 

Zvezda od 21 sat igra prvi meč Lige Evrope ove sezone, a sve o meču kojim crveno-beli kreću u novu evropsku avanturu možete pročitati OVDE.

Milan sjajno igra na početku Serije A, a videćemo koliko će pažnje Rosoneri posvetiti Ligi Evrope. Verovatno već večeras (21.00) jer Milan gostuje Seltiku u prvom kolu. Kvota na dvojku je 1,83, a na duplu šansu 1X 1,97. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Seltik - Milan

U drugom meču u grupi Lige Evrope u kojoj se nalazi Zvezda sastaće se Liberec i Gent (21.00). Belgijanci su veoma loše otvorili novu sezonu, ali i pored toga su blagi favoriti - kvota na dvojku je 2,55, na keca 2,80, dok je kvota na iks 3,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liberec - Gent

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    22. oktobar 2020 | 11:25

    Profa na APARATIMA😂😂😂

  • Х

    22. oktobar 2020 | 14:02

    Kao navijac Partizana zelim da kazem da zvezda fenomenalno radi sto se marketinga tice,pogledajte ove nase mucenike,trecu godinu za redom isti dresovi,kako li misle nesto da prodaju ako im je isti dres tri godine,u kosarci imamo kolko tolko bolji marketing,ovo u fudbalu je ravno marketingu Fk Bolec Fk Vinca...

  • Dobar

    22. oktobar 2020 | 11:14

    Dobar skroz samo da su manje kockice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA