Novi gazda Rome pilotirao avionom do Berna da gleda meč Vučice i Jang Bojsa

Amerikanac Den Fredkin povezao je najbliže saradnike iz uprave rimskog kluba na meč sa Jang Bojsom

  • 0
den fredkin

Foto: youtube/Romanewseu

Novi vlasnik Rome, američki tajkun Den Fredkin, taličan je po ekipu Paula Fonseke koja je pobedila u svih pet mečeva na kojima je ovaj lično bio prisutan, pa tu prasku nastavlja i u Ligi Evrope.

Za razliku od većine drugih vlasnika klubova i predsednika, koje drugi voze na utakmice po Evropi, Frendkin to radi sam, i to avionom!

Italijanski mediji prenose da je Fredkin pilotirao svojom privatnom letelicom od Rima do Berna gde se večeras igra meč 1. kola drugog po jačini evropskog takmičenja između Jang Bojsa i Rome.

Prvi čovek Rimljana naravno poseduje licencu za upravljanje letelicom, inače je pasionirani ljubitelj aviona, a uz njega su na letu bili njegov sin Rajan, izvršni direktor kluba Guido Fienga i kopilot i Fredkinov prijatelj Ed Šipli.

U pomenutom sastavu, sa Frendkinom za komandama, čelična ptica je u četvrtak ujutru poletela za Bern i bezbedno aterirala na odredište.

Osim toga što poseduje licencu za pilotiranje, Fredkin ima i na čemu da demostrira svoje letačke sposobnosti, jer ima nekoliko aviona u svojoj kolekciji.

Inače, Denov sin Rajan ubuće će voditi računa o klubu, biće produžena ruka svog oca, koji veći deo svog vremena provodi po Evropi i najviše u SAD odakle upravlja biznisom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA