Pre 3 godine igrao protiv Zvezde u Evropi i bio reprezentativac, sada trenira u parku i traži klub

U poslednje dve godine odigrao mje samo 16 mečeva

  • 6
Džek Vilšir

Printskrin: Twitter/@@NCF_Elites

Iako je bio jedan od najtalentovanijih engleskih fudbalera, za karijeru Džeka Vilšira slobodno možemo da kažemo da je u velikom kanalu!

Momak koji je 10 godina bio član Arsenala, uz dve pozajmice u Bolton i Bornmut, nedavno je dobio otkaz u Vest Hemu za koji je igrao od 2018. godine i u kom je imao platu 100.000 nedeljno. Međutim, za te dve godine odigrao je samo 16 mečeva s obzirom na to da je stalno bio povređen.

Otuda i ne čudi što su Čekićari želeli da ga se otarase, mada je Vilšir pokušavao da ih ubedi da će se vratiti na željeni nivo. Daleko od toga da to sada i ne pokušava, ali umesto u nekom klubu nekadašnji reprezentativac Engleske trenira u parku.

 

- Samo želim da budem srećan i da ponovo igram fudbal. Pretpostavljam da sam poslednji put bio srećan u prev tri utakmice za Vest Hem, pre nego što sam se povredio. Možda je vreme i za neku drugu ligu - rekao je Vilšir koji ima 28 godina.

Pomenutog vezistu 2017. godine upoznala je i beogradska publika, kada je Vilšir na jesen gostovao Crvenoj zvezdi sa Arsenalom. Bilo je to u sklopu 3. kola Lige Evrope, a Tobdžije su slavile golom Žirua u 87. minutu.

Takođe, Vilšir je bio član reprezentacije Engleske s kojom je nastupao na SP 2014. i na EP 2016. godine. Zanimljivo, u tim kvalifikacijama za EP Vilšir je bio proglašen za igrača utakmice na šest od sedam mečeva. Na SP u Rusiju nije putovao, iako je igrao prijateljske mečeve u sklopu priprema.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baster

    22. oktobar 2020 | 18:57

    Ja pomislio da je stvarno u kanalu,kad ono,on zarađivao 100 000 nedeljno.. Voleo bih da sam u takvom kanalu.

  • Mane

    22. oktobar 2020 | 18:34

    Zvezdo reaguj. Bolji je od onog Kange...

  • N b.c

    22. oktobar 2020 | 19:59

    Terzicu idi po ovog,umesto sto pijes po Londonu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA