Zvezdi sudi čovek na kog je Partizan navodno vršio pritisak, crno-belima najbolji srpski mahači

Čolović stiže u nedelju na Marakanu, Đurđević i Ristić pomoćnici Milanoviću u Nišu

  • 0
Dragan Čolović Foto: MN Press

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije delegirala je delioce pravde za mečeve 12. kola Super lige!

Crvenoj zvezdi će u nedelju od 16 časova protiv Javora suditi Dragan Čolović koji je 2017. godine bio u centru pažnje nakon što ga je navodno Partizan zvao pred meč sa Voždovcem. Podsetimo, FSS je tada istakao da je Čolović jedan od petorice sudija na koje je tada vršen pritisak.

Četvrti sudija na Marakani biće Srđan Jovanović koji je u sredu veče sudio Real - Šahtjor u Ligi šampiona, dok će Čolovićevi pomoćnici biti Nemanja Petrović i Milan Pašajlić.

Partizan, s druge strane, derbi kola igra u ponedejak od 17 časova protiv Radničkog u Nišu, a tamo će na centru biti Miloš Milanović sa pomoćnicima Daliborom Đurđevićem i Milovanom Ristićem - najboljim srpskim mahačima u istoriji. Milan Ilić će suditi TSC - Čukarički, Novak Simović će deliti pravdu na meču Bačka - Inđija, Novica Anđelovski ide u Suboticu gde Spartak dočekuje Mladost, a Danilo Grujić u Gornji Milanovac na meč Metalac - Radnik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA