Stanković otkrio šta je rekao sudiji pre nego što je dobio crveni karton

Priznao je i da je ljut zbog poklona u nadoknadi vremena

  • 16
FK Crvena zvezda, FK Hofenhajm Foto: AP/Tanjug

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković bio je ponosan na svoje igrače posle meča protiv Hofenhajma, iako su crveno-beli poraženi u Nemačkoj rezultatom 2:0!

Odmah posle meča, koji doduše nije završio zbog isključenja u 65. minutu, Stanković je rekao:

- Jaka i dobra utakmica za Zvezdu. Bili smo ravnopravni u većem delu, probali smo da uradimo ono za šta smo se spremali. Imali smo šansu, pružili smo odličan otpor. Neke sitnice su odlučile i prevagnule, imali smo šanse i posle primljenog gola. Ne može se biti zadovoljan porazom, pogotovo drugim golom koji je poklonjen.

- Možda je trebalo da budemo mirniji u završnom pasu, ostavljali smo par lopti na sredini bez potrebe. Jedva čekam da se opet igra Evropa, momci su zaslužili više. Ponavljam, sitnice su odlučile, nekad gol razlika može da odluči.

Na pitanje novinara RTS-a zbog čega je isključen, Stanković nije imao pravi odgovor.

- Ne znam, nisam ništa ružno rekao. Pitao sam ga da li je bio faul, da li je bio faul, a onda sam dobio crveni karton.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤬🤬🤬

    22. oktobar 2020 | 23:32

    Da li ce se ikad kod nas pojaviti neki trener koji ce kritikovati igru i svoje igrace? Neko ko ce reci Nista ovo nije valjalo, igrali smo kao babe, vukli se po terenu, nisu se zalagali... Ocigledno mi navijaci i treneri ne gledamo istu utakmicu?!

  • Olimdar

    22. oktobar 2020 | 23:45

    Kakav trener takvi igrači da je Dekiju bio bilo koji sudija iz naše ping pong lige nebi dobio crveni jer da vidim tog sudiju koji bi smeo to da uradi. Zvezda je zaštićena od sudija i Fudbalskog Saveza jer tamo su sve bivši igrači Zvezde. Sada su mogli videti šta znači Simović da je on sudio ponovo bi izjednačio kao protiv Partizana i eto opet vatrometa. Neznam kako je duh podneo ovaj poraz. Nebi voleo da budem u koži igrača koga je duh pozvao da da gol a on nije poslušao.

  • BL

    23. oktobar 2020 | 07:52

    Da napomenemo , da Hofenhajmu nedostaje dosta igraca , ovo je bika savrsena prilika... Ali ne moze se u Evropu sa Vukanovicima , Simicima , Pavkovima... Jedina pozitivna stvar veceras - Gobeljic nije igrao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA