≫ 

Nemci tvrde da je Stanković opsovao sudiju: Evo zbog kojih teških reči je isključen trener Zvezde

Negoduju i zbog činjenice da je posle isključenja Deki otišao na tribine umesto u svlačionicu

  • 13
Dejan Stanković

Foto: FK Crvrena zvezda

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković isključen je na utakmici sa Hofenhajmom posle vodećeg gola nemačkog tima u 64. minutu.

U izjavi posle utakmice, kormilar crveno-belih je rekao da se ništa neobično nije desilo i da nije rekao ništa ružno.

Ne znam, nisam ništa ružno rekao. Pitao sam ga da li je bio faul, a onda sam dobio crveni karton - rekao je Stanković.

Međutim, dopisnik "Bilda" i "SportBilda" iz Hofenhajma, Lukaš Dabrovski, tvrdi da se jasno čulo kako je Stanković opsovao glavnog sudiju Alehandra Ernandeza iz Španije i rekao mu: "J**i se".

 

Sreća u nesreći je da je trener Crvene zvezde dobio drugi žuti karton pa će pauzirati verovatno samo jednu utakmicu protiv Libereca sledećeg četvrtka na Marakani.

Inače, nemački novinari nisu zadovoljni ni činjenicom da je Stanković posle isključenja sa tribina davao instrukcije svom timu. Tvrde da isključenja trenera, ako ih arbitri ne pošalju u svlačionicu nemaju preterano smisla na utakmicama bez prisustva publike.

 

Video: Deki zaustavio Gaćinovića poljupcem u glavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ocekivano

    23. oktobar 2020 | 09:24

    Tipican primjer zvezdine bahate skole.nauceni da im se bez znanja donose pobjede , nenavikli da igraju sad im smeta svako ko ne dosudi penal pa makar bio i na centru.Skola nepostenja gdje igrace uce da protivniku treba smoliti nogu , izbiti oko ili polomiti prste je ono sto svaki zvezdas nosi u sebi..i sad se cudite za ovo cobansko ponasanje ovoga kobajagi trenera u kobajagi velikom klubu..tuga i zalost te sramoita srpskoga roda i poroda

  • Czv VA

    23. oktobar 2020 | 03:29

    Svaka rec je suvisna za ovakvo ponasanje coveka koji je umislio da je neko i nesto a u stvari je niko i nista i svojim postupcima radi protiv kluba. Sto se ovog tice nista tu nije reseno i ne donosimo mi odluke kolko ce pauzirati vec Uefa koja ce lepo i novcano rebnuti klub zbog ovoga a bez ikakve potrebe jel kontakta Nikolica sa protivnickim igracem nije bilo. Ja bi najsrecniji bio kad bi ga dozivotno suspendovali tako bi jedino pomogao klubu. Nadam se da ce te pisati i kolko je klub novcano kaznjen zbog ovoga.

  • TT

    23. oktobar 2020 | 01:03

    Sprdnja od trenera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA