Rade Bogdanović optužio Napoli da je namestio meč s rezervama AZ-a: Tako klubovi s juga pune budžet

U moru zanimljivih odgovora, istakao se i jedan vezan za rezultat slavnog italijanskog kluba

  • 16
Rade Bogdanović

Printskrin: RTS 1

Čitav fudbalski svet je u šoku zbog poraza Napolija na svom terenu od AZ Alkmara u prvom kolu grupe F. Napoli je bio apsolutni favorit protiv holandske ekipe, koja je faktički igrala s rezervnim timom jer je AZ Alkmaru nedostajalo čak 13 igrača zbog korona virusa.

I ovako desetkovani, napravili su pravo čudo i oborili mnoge tikete na kladionicama, jer je mnogima Napoli bio "fiks kola".

Sumnju u regularnost ovog meča izneo je i Rade Bogdanović, bivši fudbaler Atletiko Madrida i Verdera, koji je gostujući u emisiji RTS-a, gde je komentarisao meč Hofenhajma i Zvezde na veoma slikovit način, rekao da ga ne čudi takav rezultat Napolija.

Bogdanović je na pitanje o rezultatima i posebno meču Napoli - AZ Alkmar rekao da to nije nikakvo iznenađenje za klubove sa juga Italije, gde je manje novca i da oni u prvim kolima stalno to rade i da na taj način popunjavaju budžet.

Na društvenim mrežama pojavilo se mnogo komentara, mnogi su oduševljeni komentarima Radeta Bogdanovića, koji je posle dužeg vremena "iskočio iz šablona" u kojem su uglavnom stručni konsultanti fudbalskih mečeva i iskreno pričao bez "dlake na jeziku" sve o igri Zvezde, ali i o drugim dešavanjima u svetu fudbala.

Video: Stanković zaustavio Gaćinovića poljupcem u glavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA