≫ 

Sanogo: Zvezda je oštećena za penal protiv Hofenhajma

Prema rečima veziste, sporan je bio njegov drugi pokušaj za gol

  • 27
FK Crvena zvezda, FK Hofenhajm, Seku Sanogo

Foto: AP/Tanjug

Odigrao je vezista Crvene zvezde Seku Sanogo korektnu utakmicu u četvrtak veče protiv Hofenhajma u Ligi Evrope, iako mnogi smatraju da mu je to najbolji meč po dolasku na Marakanu!

Možda i jeste, ali daleko od toga da je bio perfektan! Razlog - napravio je penal koji sudija nije video, a zatim i poklonio najbolju šansu domaćinu u finišu prvog poluvremena!

S druge strane, Sanogo tvrdi da je i Zvezda oštećena za jedanaesterac u drugom poluvremenu, pri rezultatu 1:0, kada je upravo on imao dve prilike da poravna rezultat.

- Kod prve situacije nisam uspeo da zahvatim loptu onako kako sam želeo. U drugom pokušaju sam bio i povuče, ali sudija to nije video. Mogao je da bude dosuđen penal za nas - rekao je Sanogo za "Sportski žurnal."

>>> Odavno Šalke nije član krema nemačkog fudbala, ali lokalni derbi protiv Dortmunda uvek izaziva veliku pažnju. Tako će biti i danas (18.30) na Vestfalenu. Kvota na pobedu Dortmunda je 1,23, a na kombinazziju 1&3+ 1,47. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dortmund - Šalke.

Video: Dabur rešio pitanje pobednika u Nemačkoj: Zvezda izgubila od Hofenhajma

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cile

    24. oktobar 2020 | 09:19

    Pa nije vam ovo Srbija. Dobićete u nedelju. Jedan, dva tri. Zavisi koliko vam treba. A za njih penal nisi video kasapine

  • Bgd

    24. oktobar 2020 | 07:55

    Kasapine nije ti ovo ling long da ti sviraju penal na 25 metara!

  • Losmi

    24. oktobar 2020 | 08:39

    Hahaga sto ne pricas o penalu koji si napravio a sudija nije video

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA