≫ 

Barselona zbog Kristijana Ronalda vraća navijače na stadion?

Postoji mogućnost da se navijači u decembtru vrate na tribine

  • 0
Cristiano Ronaldo, Kristijano Ronaldo

Foto: Tanjug/AP

Poslednji meč grupe G Lige šampiona između fudbalera Barselone i Juventusa mogao bi da se igra pred određenim brojem gledalaca na stadionu Kamp Nou.

Susret između španske i italijanske ekipe na programu je 8. decembra, a katalonska regionalna vlada najavila da bi Barselona mogla da otvori svoj stadion Kamp Nou za određeni broj gledalaca.

- Razgovarali smo s klubom oko postupnog povratka navijača i došli smo do zaključka da je to tema koju treba razmatrati od utakmice do utakmice. U prvoj fazi bi na Kamp Nou moglo biti od tri do pet hiljada osoba, a potom bi se u skladu sa epidemiološkom situacijom, taj broj mogao povećati. Mislim da bi protokoli mogli biti spremni upravo za utakmicu Lige šampiona protiv Juventusa 8. decembra, ako se situacija ne pogorša - rekao je katalonski generalni direktor za sport Đerard Figueras za lokalni sportski dnevnik Sport.

To bi, ujdno, mogao da bude prvi susret Kristijana Ronalda i Lionela Mesija otkako je Portugalac napustio Primewru s obzirom na to da trenutno ima koronu i da su male šanse da u sredu 28. oktobra istrči na teren u Torinu, u duelu Juventusa i Barselone.

Video: Neće vam biti dobro kad vidite usporeni snimak Georgininih čučnjeva

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA