≫ 

Majstorija Antonija za novi kiks Mančester Sitija, Gvardiolina šampionska slagalica se raspada

Vest Hem otkinuo bod Građanima - 1:1 (1:0)

  • 0
Michail Antonio Foto: AP/Tanjug

Još jedno kolo i još jedan kiks Mančester Sitija. Ekipa Pepa Gvardiole grca u problemima na startu sezone, a posle remija u Londonu protiv Vest Hema (1:1), bodovni zaostatak za vodećim klubovima na vrhu se uvećava.

Evidentno je da "Građani" igraju loše bez prve zvezde Kevina De Brujnea, koji se vratio u tim (na klupu) posle pauze zbog povrede. Ušao je Belgijanac u igru u poslednjih 20-ak minuta, ali nije uspeo da inspiriše saigrače da stignu do pobede.

Dugo je Siti tražio pravi ritam, a sjajan vodeći pogodak "Čekićara", koji je postigao napadač Majkl Antonio u 18. minutu, bio je nagoveštaj problema koji očekuju Gvardiolin tim.

Tek početkom drugog poluvremena, u 51. minutu izveli su gosti jednu prepoznatljivu akciju, kada je Fil Foden poravnao na 1:1. Vest Hem se orijantisao na odbranu svog gola, a rani izlazak iz igre rovitog Antonija ostavio ih je bez opasnih prilika iz kontri.

Siti je bio bolji u nastavku utakmice, imao čak dve izgledne prilike da dođe do pobede, ali je golman Fabijanski zaustavio pokušaje Sterlinga u 86. i Mareza u 93. minutu, ovaj drugi šut uz pomoć stative.

Na drugoj strani, Fornals je u 84. umalo iznenadio Edersona, ali je na kraju meč završen pravednim remijem, koji je ipak više po volji ekipe iz Londona.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA